Jobb jobb jobb :(

så var de måndag igen å man har börjat jobba igen men de är ju bara tre dagar så de ska man nog klara va å bara två kvar nu :P

efter jobbet så åkte man in till lidköpng för att hämta min bil som har varit på service blev lite dyrare än vad man hade tänkt typ 5 tusen dyrare :( men har ju inte beltalt än iaf för jag har inte fått mitt kort.. får ¨ka in i veckan igen för att göra de..

sedan handlade man och pajade en dricka flaska i påsen så de blev lite kladigt :P

å innan man åkte hem så hämtade man upp johanna som nu blev färdig på toa så nu kan man ta och sova natti natt på er

söndag kväll

så var de snart dax att jobba några dagar igen känner egentligen inte för att jobba i morogn men de är ju bara tre dagar sedan lite ledigt igen..

jo då jag har haft en bra jul lite tråkigt att johanna inte var här men hon kommer ju i morgon igen..

har roat mig med att pajat en hårddisk till datorn som jag har försökte att hitta lite filer på igen.. hittade några men inte de jag ville ha :P

sedan har jag varit å skaffat ett nytt nätag till datorn så nu ligger jag i sängen å skriver :P tröttnade på att ha den dåliga dvd-spelaren från netonnet i sovrumet så nu står min stationära dator här istället och så har jag fixat i en blu-ray spelare i den oxå så man kan kolla på sådanna filmer här med..

men nu ska man sova natti natt på er

...

var lite nyfick på om de fortfarande var folk som läste min blogg har ju inte skrivigt något på länge.. men de finns fortfarande några som är lite intresserade iaf eftersom man har några visningar per dag.. men jag orkar inte skriva så mycket nu kom precis hem från systern å ska kolla om man kan hitta lite saker på hårdisken man pajade innan man ska sova..

RSS 2.0