28/9 en söndag med massa mat

vaknade å gick upp vid 12 idag eller något sådant, jag å Hanna hade bestämt att vi skulle äta frulle ute idag.. fast som vi märkte när vi åkte runt i Lidköping så fanns set inget ställe öppet där man kunde äta frulle så det blev att vi åkte till affären å köpte lite mat istället och åt hemma hos Hanna istället..

när man hade fåt i sig lite så ringde Martin å kollade när vi skulle komma ( skulle dit å kolla på ett alternativt slut på "I am legend" å fixa lite mat) det blev att vi möte den på hjärtgrens eller vad de heter eftersom de behövde handla lite innan vi åkte hem till dem...

när vi kom hem dit började vi fixa någon slaggs kycklingpaj å efterrätt ( en sådan där färdig smulpaj som man bara häller upp i form, dom är riktigt goda)

efter att man har fått i sig lite mat så var klockan lite för mycket för att kolla på transformers ( blev inte "i am legend" eftersom de inte hade hämtat filmen så det får bli en annan gång) så vi valde att kolla på taxi den engelska versionen.. till den filmen blev de kaffe å bärpaj (JÄTTE gott :) )

å nu känner man att det har kanske blivit lite mycket mat idag, känns som man inte har gjort något annat än att ätigt :P
men men det är ju söndag så man får ju unna sig lite gott då ju.. så i morgon blir det att träna riktigt hårt så man får bort de man har ätigt :)

å nu kommer det nog inte hända så mycket mer än att man ska sova om en stund

så natti natt på er å hoppas ni har haft en bra helg för de har jag

PS har nog skaffat hus :P kommer men info om de när det är riktigt säkert :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0