länge länge sedan :P

var ett riktigt bra tag sedan man skrev :P å blir inte så mycket skrivet idag heller ska snart åka till jobbet men lovar att försöka skriva senare idag kanske eller i morgon iaf och läga upp lite bilder från fotograferingen i lördags så ni får se hur man ser ut ;) eller ni kan ju kolla denna länken så finns de lite bilder där =)

http://www.facebook.com/album.php?aid=56481&id=1043414201&l=a754535d83

ni får kolla lite där tills jag har lite tid att skriva ha de så bra så länge nu ska jag iväg till jobbet =) kramar

torsdag

har inte hänt så mycket denna veckan bara jobbat på som vanligt hade pu samtal med min nya chef men han hade inte så mycket att säga eftersom han bara har varit min chef 8 dagar..
sedan så blir de nog att man ska jobba lördag och då stannar jag i Fåglum i morgon så jag inte behöver gå upp så tidigt på lördagen..

i tisdags på vägen hem så åkte jag förbi freilis och lämnade mina däck där så han kan sätta på nya så får la åka förbi på måndag och hämta dem å bli 6000kr fattigare..

när man kom hem så fixade man lite fruktsallad innan man gick ut å gick riktigt gott med de ;) å nyttigt oxå resten av dagarna så har jag gjort samma sak när jag kommit hem, har varit ute och gått lite över 1,2mil varje dag.. sedan på dagarna så har jag bara tagit de lugnt

de är la de som har hänt de senaste dagarna.. men ska försöka sova lite nu natti natt på er kramar


efter helgen

Får ta ikapp helgen lite nu när man inte har bloggat på ett tag :P

Börjar med fredagen då jag tror att jag inte gjorde så mycket städa lite hemma bara å var ute och gick 1,5 mil på dagen sedan tror jag inte de hände så mycket hittade lite downhill filmer som jag började fixa ner..

I lördags var jag ute och gick en runda innan maten å sedan efter frukosten gick jag ut igen men  han inte så långt då innan min systers kille ringde å bjöd på grillat s de var bara att vända och gå hem och ta fram cykeln för första gången i år å den funkade fortfarande..

Sedan skulle vi kolla på Hancook men vi lyckades inte få igång den hos systern så fick bli en annan film istället..

Söndagen började med en promenad innan frukosten å sedan åkte man till fåglum för att äta påsk middag med familjen å några till.. blev en väldigt massa ätande tyvärr lite för mycket å inte så mycket rörande på sig :(

Men fick ta igen de lite idag..

Började dagen men en timmes gång sedan frukost å så möte jag min syster å hennes kille så de blev att man blev bortbjuden på mat och så skulle jag hjälpa dom lite med deras andra våning å hämta mina sommardäck så jag kan lämna in dom i morgon för att köpa nya..

Blev att jag å Martin fixade mos och lax till mat.. å sedan efter maten så fixade vi upp en massa virke till andra våningen tog ett tag så de blev inte gjort så mycket mer än de.. men när vi skulle bära bort några pallar så kollade jag inte riktigt vart jag satte foten så när jag lyft den igen så satt de fast en brädbit under skon å man hade hål i skon och strumpan :P men som tur var så blev de bara en lite jack i foten eftersom den träffade vid kanten men var lite jobbigt att gå iaf skavde lite mot såret..

Kom hem från systern vid 8 å då bestämde jag att gå en sväng en timme blev de å nu har man gjort sig i ordning så ska la snart sova tror jag..

 

Natti natt å kramar


Får ta och skriva lite mer nu när jag ve...

Får ta och skriva lite mer nu när jag vet att de funkade :p men hände inte så mycket igår jobbade igen.. Man var ju tvungen att åka till jobbet bossen skulle ju bjuda på något eftersom de var sista dagen i våran grupp.. Så vid halv 9 tiden fick vi en lite lyxig macka.. Så de räckte hela dagen med att äta den vilket gjorde att man inte behövde ha med sig något idag har ju kvar mat här på jobbet ju.. Men efter jobbet åkte man hem och gick ut och gick en sväng på 1,2mil innan de började regna och man fick skynda sig hem :p mådde nästan bra hela dagen igår men på kvällen började man känna sig lite dålig igen tyvärr :( hoppas på att de ska gå helt över snart eller inte riktigt, mår man såhär så äter man ju inte så mycket i påsk :p men men nu ska jag jobba ha en bra dag på er kramar


Sitter på jobbet å testar om de funkar att...

Sitter på jobbet å testar om de funkar att mobil blogga :p


RSS 2.0