i väntan på att bilen ska bli varm

sitter i Fåglum å väntar på att bilen sak bli varm så man kan åka in till Lidköping och till stadium för att fixa min bindning och sedan handla lite.. efter de så blir de hem och träna innan man ska gå bort till sin syster å få ja du gissa vad tacos :P

men få ta lite vad man hänt igår..
jobbad i p gruppen fram till efter ett för att sedan gå till fu för att sitta å montera kort lite halv tråkigt men ändå lite skönt sent på en fredag när man var lite trött.. fast ska ju sitta å göra de på måndag igen så får lyssna på mp3 så går de bra..
blev inget lördagsjobb heller även att några i p-gruppen men fick inte för chefen.. får hoppas att de blir något nästa vecka istället..

sedan åkte men till föräldrarna för att träffa dem lite å blev att man tog ett bad i deras sköna badkar så man blev skönt avslappnad :P fast var ju tvungen att rengöra de riktigt innan eftersom de inte har varit använt på ett bra tag..

sedan tog man de bara lugnt här å blev att man stannade oxå så fick man ju lite frukost och så kan man ju åka direkt in till Lidköping för att fixa allt..

men nu är nog bilen varm å så har värmaren har fått gå fulllängd så får ta och åka iväg nu så man kommer hem å fått tränat..

ha en bra dag.. kramar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0