inget spec

tänkte bara svara lite på kommentaren om vad jag hade för tankar för att bli dumpad å de handlar om att jag funderar på att ge upp eller rättare sagt ta självmord å de orkade inte hon..

Kommentarer
Postat av: Anonym

ush va hemskt:(

2010-02-18 @ 07:33:07
URL: http://liisz.blogg.se/
Postat av: Anonym

Först och främst ska du inte tänka så, jag vet har också haft såna tankar. Men det mesta löser sig med tiden och gör det inte det är de inte värt att lägga ner tid på.



Och för de andra, så ska man inte dumpa en person har de så svårt att man funderar på det. Hon va inte värd dig, så enkelt var det. Du behöver ha någon att prata med, någon som finns där för dig hela tiden trots dina tankar...

2010-02-19 @ 19:10:23
Postat av: dumparen

ska jag ta å klargöra lite då.. jag dumpade honom inte bara för att han hade dom tankarna, känslorna hade helt enkelt svalnat, å det va väldigt svårt att göra slut pågrund av att han har dom tankarna, men jag kan inte vara med nån bara för att han inte ska må sämre, inte rätt mot varken honom eller mej.. å de e mycke ni inte vet, så ni har egentligen inget att säga om de här.. tycker fortfarande väldigt mycke om honom och han är en helt fantastisk kille.. men känslor kan man inte styra tyvärr..

2010-02-20 @ 20:39:55
Postat av: Dockie

Fin blogg,

allt bra? :)

kram.

2010-02-20 @ 21:15:19
URL: http://dockie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0