rikiga dag 4 i Åre :P

Så var sista heldagen över å har varit ute i backen hela dagen och sedan inne i Åre by till 20:00

Vi började med att åkte lite i tegefjäll vid stugan fram till 12 tiden.. blev en massa offpist som var riktigt god å gjorde lite dropp fast inte så stora eftersom de gjorde så ont i knät vid landningen.. när vi hade kommit upp andra gången med liften och man skulle spänna fast sig så råkade man göra sänder spännare på bindningen så nu kunde man inte spänna riktigt hårt men man kunde ju iaf fått spänt de lite iaf..

Sedan vid 12 åkte vi in och gjorde lite varma mackor för att sedan åka in till Åre by och åka lite där fram till liftarna stängde kl 16:30.. blev lite med bra offpist där å sedan åkte vi backen som gick in till byn och en shop så man kunde köpa en ny spännare för 150 kr..

Efter de så mötte vi upp Zandra och Martina på ett café.. sedan hade de blivit sugna på att äta lite där med eftersom de hade thai mat.. var riktigt god mat faktiskt och blev en friterad banan med glass till efterrätt.. de blev att vi satt där några timmar fram till 8 tiden då vi åkte hem å man äntligen kunde ta av sig bootsen och ta en dusch å nu har man lagt upp lite bilder på facebook å bloggat lite.. så ska la var lite social med de andra innan man ska sova..

Natti natt på er å sov så gott.. kramar


Kommentarer
Postat av: Veronica

Låter som om du haft kul :)



Puss

2010-03-19 @ 18:05:33
URL: http://veronicasoderstrom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0