27/11 nu är det helg för mig

blir nog en snabb blogg idag :P
gick upp 8 åt frulle sedan träning och en stunds vila innan jobbet..
på jobbet var det rätt så lugnt oxå faktiskt så det blev en riktigt tråkigt dag å vi slutade lite tidigare...
så nu är man här å skriver å försöker komma på något mer att skriva men detta blir de enda.. kan ju inte vara långt blogginlägg varje dag..

så natti natt på er å sov så gott.. kram

26/11 lugnt på jobbet :)

blev frulle som vanligt vid 8 och sedan träning.. efter det så ringde jag å beställde mina nya bromsskivor till bilen så de kommer kanske nästa fredag.. kollade på en julklapp till Hanna oxå så nu har jag en till henne men det blir nog flera.. 
sedan var det tid att åka till jobbet å ha möta med gruppen.. hade la inte så mycket att ta upp så det blev la mer att vi satt av tiden till de andra skiftet slutade å vi började jobba.. hade det riktigt lugnt idag satt vid limroboten å limmade kort så de var inte så farligt..

å nu är man hemma å ska nog sova tror jag natti natt på er å ha det bra.. kram


25/11 löön

gick upp vid 8 och åt frulle innan man tränade för att sedan leta lite saker som ska till huset.. tyvärr så hittade man de inte så får la leta igen i morgon.. beställde bredband oxå så man har det när man flyttar dit..
sedan var det dax att åka till jobbet.. på vägen dit så var det någon jävla idiot som körde med kärra å inte hade kontroll på den, höll nästan att få den i fronten när jag mötte honom.. kärran stod 90 grader ut från bilen å var i diket efter de men han bara körde på iaf.. är det snö å halt ute kör man la för fan inte 90km/h med kärra..
väll på jobbet så var det som vanligt.. sedan så skickade jag iväg Hanna att kolla på ett kylskåp å det var la tur de för det fanns bara att kvar så hon la handpenning på det så nu ska vi hämta det å betala det på lördag.. så nu har man allt man behöver för att flytta :)
men nu är det dax att sova för min del.. natti natt på er.. kramar 


24/11 massa snö

sov hos Hanna å hade tänkt att komma upp vid 8 så man hade hunnit hem å tränat lite innan jobbet, men det blev som det brukar bli när man sover där.. man kommer upp några timmar senare :P så det blev bara att åka hem å få i sig lite mat innan man åkte till jobbet som tog lite längre tid än vanligt pga vädret..
väll på jobbet så var det mycket att göra som vanligt å dagen var skit seg..
men nu är man hemma å ska nog ta å sova tror jag så natti natt på er.. Kram


23/11 lukas dop

Igår var jag å Hanna på lukas dop och eftersom jag skulle bli hans fadder så skulle jag hålla honom under dopet, men det blev lite ändrade planer på de eftersom han var lite trött och grining så fick han vara hos pappan istället så han inte skulle skrika hela tiden..

Dopet gick ritigt bra tog bara 20min i kyrkan :)

Efter det så var det fick och mat på kroken (Lukas farmor å farfars ställe).. blev att vi var där ända till 7 tiden och på vägen till Lidköping så åkte vi förbi mitt nya boende och ställde in kaffekokaren.. nu är det snart så man kan flytta in där eftersom de kopplade på vattnet i veckan igen så till helgen så ska man skaffa ett kylskåp sedan kan man flytta in..

Här kommer lite bilder från dopet och efter..


22/11 nu är det snö igen :P

börjar med fredagen som var jobb å massa att göra där så de var lite stressit som vanligt.. efter jobbet åkte jag till vara för at hämta upp Hanna som kom med bussen ditt lyckade köra inne på buss området eftersom GPSn vidas den vägen så de blev lite arga på mig.. men men har man ingen skyllt hur man kommer till stationen så får la de skylla sig själva :P tror inte stod någon skylt att man inte fick köra där eller så litade jag bara på GPSn för mycket fast det stod ju när jag åkte från jobbet att jag inte kunde komma till målet med bil men de kommer man ju inte ihåg efter 20 min å när man bara vill komma fram till Hanna ju :P haha så nu kan jag inte åka till vara mer eftersom man har skämt ut sig där...

när man kom hem så blev det lite träning men glömde nervarvning så är lite stel i benan nu.. sedan blev det duschen en lång stund så varmvattnet tog slut för de andra som skulle duscha innan vi åkte till min kusin som fyllde år..
det är alltid lika kul att vara där...... eller INTE :P brukar vara jätte segt att sitta där å lyssna på när alla snackar om vad bönderna runtomkring har för sig.. visst låter det kul :P 

men vid 23 tiden åket vi hem till mig å plockade lite för att sedan åka till Hanna som tog lite längre tid än vanligt för det snöade ju ;) å inte lite heller på en del ställen så såg man ingen ting för all snö som kom ner..
bildbevis på att det snöade fast det blev inte så mycket på marken:


i dag har vi inte gjort så mycket blev att vi sov till 12 eller något sådant :P var riktigt trött
när vi kommit upp och ätigt en stor frulle så skulle vi hjälpa Hannas mormor att städa hennes hus som hon har sålt men det blev at vi ställde in tv i hennes lägenhet och fixade kanalerna istället..
sedan åkte vi till dressman och fixade nya finbyxor till mig som jag ska ha i morgon när Lukas ska döpas och jag ska vara fader till honom. så eftersom jag ska stå där framme och hålla honom behövde jag finbyxor å de jag hade hemma var för stora har ju inte använt dem sedan jag tog studenten å sedan dess har det ju hänt lite med mig :P

sedan var det hem till Hanna igen å dax för att fixa lite kina mat och nu ska vi kolla på film så jag bloggade lite innan eftersom det inte kommer bli något bloggande efter den så natti natt på er.. kram


20/11 2 månader med min älskade Hanna <3

har inte hänt så mycket idag jobbat som vanligt å det var lika stressigt idag.. på vägen hem kom jag på att min bil är riktigt smutsig så det blev att tvätta den lite snabbt för att sedan träna och tvätta sig.. å när man blev färdig med det så kom morsan hem.. så då blev det att vi åkte till frissan direkt.. på vägen dig så fick jag reda på att den läkaren som skulle kolla på mina bilder hade gjort de och fixade till så en ortoped ska kolla på dem istället eftersom det var något med knät så jag får la se vad som händer med det..
när man var hemma igen så fixade man lite frulle tills i morgon och sedan blev det simpsons å lite zappande innan jag kom igång med bloggandet..

men nu är det dax för sängen som jag redan ligger i så natti natt på er å sov så gott.. kram
om ni känner för det får ni gärna lämna en kommentar :)


19/11 vanlig dag på jobbet

gick upp 5 å åkte till jobbet som vanligt och där var ingen förändrig lika stressigt som det har varit de senaste veckorna nu.. med det blev ingen övertid idag orkade inte med det..
när jag kom hem så blev det träning men jag var lite dum.. är inte allt för bra att köra ett hårt pass på roddmaskinen om man inte har ätit på några timmar.. mådde inte då bra av träningen men klarade hela passet iaf :P
sedan gjorde jag mat tills i morgon och tog en macka efter träningen..

efter det så körde jag farsan till sjukhuset i Alingsås för han skulle röntga sitt ben hos morsan och då snackade jag till mig att hon skulle ta bild på mitt knä oxå är ju något fel på det gör så JÄVLA ont när jag springer så man nästan får gå på smärtstillande när man ska göra det.. men när de hon hade tagit bilden så hade läkaren hon skulle visa den för gått hem.. eftersom jag inte hade någon remis så kan hon ju inte visa den för vem som helst utan får ta det med någon som kan ta det vid sidan av.. får la se vad hon har å säga när hon kommer hem i morgon om det såg något fel..

å nu är man hemma igen å ligger i sängen å kollar på någon film på 6:an men ska nog sova snart så natti natt på det allihopa å kramar


18/11 inte hänt så mycket

har inte så mycket att skriva om idag å orkar inte skriva så mycket för sak sova snart.. men det var la jobb som vanligt och lite övertid till 4 och sedan hem å träna å fixa mat tills i morogn..
där är la de som har hänt idag men jag har lite att visa fråm mitt hus dit jag ska flytta fick några bilder från Hanna idag så här kommer dem

så här ser vårat kök ut när vi har packat upp allt som vi har köpt på Ikea :P


vardagsrumet med en ny tvbänk och ett dvdställ som ska upp på vägen
och ett vitrnskåp som ska upp i köket


17/11 måndag igen

då var det dax att gå upp vid 5 igen för att åka till jobbet.. fick reda på att de inte ska fixa om grupper nu eftersom de sak få i ordning på de andra innan de börjar med våra.. sedan fick vi reda på att man måsta jobba över eftersom det finns en massa att göra. så nu blir det övertid hele veckan.. men inte idag eftersom Hanna var hemma hos mig och väntade
så vid två tiden var det bara att åka hem så man kom hem till Hanna.. innan vi åkte till Lidköping för att lämna Hanna så tog man lite mat och när man kom hem vid 7 igen så fixade jag maten tills i morgon och så bestämde jag mig för att inte träna idag för jag är så trött och att kl är så mycket. så nu ligger jag å kollar på simpsons bloggar och ska sova snart tror jag

så natti natt på er.. kram


15/11 lite nya tankar :(

I freddags hade jag kunnat jobba om jag hade velat med det orkade jag inte, istället var jag hemma och tränade för att sedan åka till min älskade Hanna.. innan vi åkte hem till mig igen så åkte vi förbi min syster och åt tacos och sedan plockade ordning de sakerna vi köpte på Ikea till vårat hus/lägenhet.. kan lägga upp några bilder på de i morgon om man får bilderna som Hanna tog..

Idag så har vi inte gjort så mycket fast lite har man fått gjort.. vi frostade av frysen och sedan gjorde vi en cheescake som blev riktigt god.. sedan har jag gjort bort mig som jag brukar så det har blivit lite pratande med Hanna om de men vi behöver inte gå in på exakt vad det var förutom att jag är jävligt ledsen för att man gör så..

Fast nu kommer vi in på lite vad som händer i mitt huvud på något sätt för de vi pratade om lede till något helt annat som det egentligen inte skulle göra.. för det var ju inte mig hon skulle bli ledsen för det var ju jag som hade gjort fel, men på något sätt kom hon in på att man inte mådde så bra..

Kom fram till att jag fortfarande är rätt så fuckad upp i huvudet hur jag tänker om mig själv å jag kommer nog aldrig komma tycka om hur jag ser ut inte som jag känner nu iaf.. Även att jag bara har 8% fett på kroppen som är det under gränsvärdet vill jag ha bort mer så att man ser ut som alla andra som är på tv.. Okay jag vet att man kanske inte ska jämföra sig med dem men jag gör det ändå..  sedan är jag inte så stolt över mig själv att man alltid gör fel.. sedan är det en sak till som gör så att jag mår riktigt dåligt som jag inte har sagt tills så många och känner att jag måste säga det och göra något åt de för de förstör mitt liv eftersom jag tänker på det hela tiden.. Det är pga av en viss skåning att jag har de hon har inte gjort hela men en stor det.. och det är att jag har 75 000kr i lån på csn eftersom jag har tagit lån för att komma ner till henne och köpa saker och betala resor till henne när jag var tillsammans med henne.. Mår inte så bra när jag tänker på att jag har det och inte fått ut något av de eftersom jag aldrig gick färdigt skolan.. Har aldrig känt att jag har kunnat säga det till min familj eftersom de nog redan tycket att jag bara ger upp hela tiden å vad skulle de då tycka om det fick reda på att man hade lån på så mycket..  Det var därför jag gick så länge i Skövde innan jag hoppade av också för jag ville ju ha ut av de även att jag absolut inte kände att det var något jag ville läsa..

Fast nu hoppade jag ju av iaf hade bara mått dåligare om jag läste något för att göra andra stolta över mig.. känns verkligen som om man inte har lyckats med något på de 23 åren man har levt att man alltid har varit den som har klantat till de och inte gjort färdigt något.. hoppas man kan göra sin familj stolt någon gång innan man försvinner och inte alltide är den som slänger bort sitt live..

Tyvärr så när jag skriver detta så kommer de tankarna om en enkel lösnig tillbaka..

Sitta gången jag träffade Linda så prata vi om de och enligt henne så är man bara självisk om man gör det å det kanske man är för att man kanske sviker en massa folk.. Men om man ser det som jag såg det då så varför ska man tvingas leva för att andra ska må bra när man skälv mår skit och absolut inte har något att se fram emot.. okay de andra kanske mår så bra i några år om man gör det men är det ett bra argument att man själv ska må dåligt i 70 år eller något sådant.. jag tycker det är synd att folk trycker ner på dem som har gjort det, det kanske är tråkigt att de har gjort de men de har la en egen vilja ska man inte gör det som känns bra för sig själv och inte bara försöka vara någon annan för att de andra ska må bra.. Fast jag vet ett det kanske hjälper om man pratar om det med något så kanske man inte behöver gå så långt.. men men det är bara vad jag tycker och det finns la bra argument till varför de som har självmord är dåliga personer också men man får ju ha sina åsikter eller

Ne nu måste jag sluta skriva det gör ju en inte gladare precis fast det kommer nog kännas bättre när jag ha gjort de så jag inte behöver ha det i mig längre även att de inte kanske är allt som har kommit ut nu


Men ha det så bra allihopa

Och Hanna jag hoppas du vet att jag Älskar dig <3


13/11 äntligen helg för mig :P

gick upp 8 som vanligt å fixade frulle å sedan träning, inget nytt dä.. efter det så gick jag ut en sväng innan jag fixade maten innan jobbet.. har kommit på att man inte hinner så mycket på vardagarna när man jobbar.. hinner ju bara att träna och sedan göra mat..
när man kom till jobbet fick man reda på att det fanns massa att göra, de kom å hämtade korten ur handen på oss.. var precis så man klarade av det.. men efter sex tiden så lugnade det ner sig när de tidiga skiftet gav upp och jag bara behövde få fram kort till två personer istället för fem..

men nu är det dax för mig att sova så det blir fredag någon gång så man får träffa sin älskade Hanna
natti natt på er.. kram


12/11 massa jobb på jobbet

gick upp vid 8 och fick i mig lite frulle för att sedan träna lite..
efter de så kom mina saker från halens som jag hade beställt, kollade så allt var okay innan man åt lite mat för att sedan åka till jobbet..
på jobbet var det full fart fattades en massa kort till de andra grupperna så det var bara att sätta sig och fixa fram kort till dem och så höll det på ända till man slutade.. så det hände inte så mycket mer än att man satt å repade hela tiden..

och nu är man hemma igen å ska nog ta å sova tror jag
natti natt på er.. kram


11/11 helgens händelser

så nu ska jag äntligen skriva vad som har hänt sedan lördagen

Lördag:
nu ska man försöka komma ihåg vad man gjorde först innan man åkte iväg men det gör jag inte riktigt.. men det var la inte så mycket mer än att duscha å äta frukost för att sedan bli körd till herrljunga där de andra var. sedan tog vi tåget in till gbg och gick till hotellet vid cosmopol för att lämna väskorna innan vi gick in på Bambo och fick i oss lite mat..
sedan var det upp till rummen igen för att förfesta lite innan vi gick ner till cosmopol..
när vi kom ner dit så fick vi en rundvandring och sedan började våran pokerskola som vi hade bokat för att lära oss alla reglar innan vi spelade den riktigt turneringen som vi skulle vara med på..
vid 6 tiden så började den och det började lite dåligt för mig tyckte jag.. men efter 1 1/2 timme sp var det en lite rast på 10 min och då fick jag reda på att vi var bara 2 st kvar från vårat jobb på den turneringen så det var la bra iaf.. sedan när det började igen å man hade spelat en stund såg man hur den sista spelaren från mitt jobb åkte ut så nu var det bara jag kvar från jobbet.. jag lyckades faktiskt hålla mig kvar rätt så länge tycket jag.. med tanken på att det var första gången man spelade live så och att de andra runt borde vad med på rankinglistan på cosmopol.. så när jag åkte ut efter 3 1/2 timme så skulle vi äta trerätters på cosmopol så jag åkte ut i precis rätt stund ändå :P
när vi hade ätit upp så var de andra trötta på att spela upp sina pengar å vi gick tillbaka till hotellet för att sedan gå ut på avenyn.. vi var inne på lounge till kl 4:00 när det stänge för att sedan försöka få med alla hem igen så vid 5 tiden så låg man i sängen på hotellet för att sova lite innan man skulle upp igen..

Söndag:
började men en hotelfrukost vid 10 för att sedan ta med sig sina saker och gå till stationen å ta 12 tåget hem..
när jag väl var hemma vid 13 tiden så var det bara att packa om för att sedan äta lite och efter de åka till Lidköping för att vara med Hanna lite.. blev en rätt så lugn dag med henne som var rätt så skönt fast det blev lite sent i säng iaf.. sov nog vid 3 tiden..

Måndag:
var mest bara att vakna å ligga å mysa lite innan man var tvungen att åka hem :(
hemma så var det bara att fixa mat att ha med sig och sedan ta en macka innan man åkte till jobbet..
kände verkligen inte för att jobba.. var så trött efter helgen med så lite sömn men jag klarade hela dagen för att sedan åka hem å sova..

idag:
idag så gick jag upp å åt frulle för att sedan träna lite och ta det lugnt innan jobbet.. gjorde lite mat att få i sig innan man åkte oxå.. på jobbet gick det rätt så bra idag faktiskt.. fast jag tror jag har blivit lite sjuk igen för det känns som man kallsvettas lite ibland.. hatar att inte vara helt frisk men man får la hoppas att de går över.. ska la sova nu så man kanske blir frisk tills i morgon..

natti natt allihopa.. kram


10/11 var några dagar sedan

var några dagar sedan man skrev men har inte varit hemma sedan lördagen å tyvärr så orkar jag inte skirva nu så om ni vill veta vad som har hänt i helgen så kommer det upp i morgon förmiddag nu ska jaag sova har inte blivit mycket sömn i helgen

natti natt på er

07/11 äntligen fredag :)

var den segaste dagen på jobbet idag.. fick verkligen inte gjort något bara 10 kort, så dåligt har det inte gått på länge.. kände ingen motivation för att jobba även att de var sista dagen med maxtid.. sedan vid tre tiden skulle alla vara på kärven å lyssna på lite snack.. sedan när man skulle där ifrån så hade det hänt en olycka på vägen som jag åker så fick ta en annan väg runt herrljunga men när man kom in på den så var den en hästtransport som hade kört in i en mur lite lätt så de fick leda dem en bit.. å efter 1 km i jätte långsamt tempo, när man kom om den så mötte men en buss som tvingade en hel bilkö på säkert 2km att baka för den inte kom förbi.. för den kunde inte köra under trädet för de hände ner lite små grenar som kunde repa taket.. hatar verkligen bussar.. efter 20 min så var kön bakad så mycket så den kunde köra.. å äntligen så kunde man trycka på gasen.. märkte då att mina nya vinterdäck har gjort så bilen inte har lika bra väghålning.. men låg i säkert 110km/h när man blev omkörd av en gamla volvo.. den måste verkligen ha haft brotom för precis när den hade kört om mig så svängde den in på en gård.. var den idioten tvungen att göra en sådan dum omkörning för att 200m fram svänga av..

när man kom hem tog man lite å äta för att sedan träna en timme på roddmaskinen.. å sedan har jag bara tagit det lugnt.. för att snart ta å sova..

natti natt på er.. kram


06/11 fått mina nomy skivor idag :)

jobb jobb som vanlig.. tur att det bara är en dag kvar på veckan sedan är maxtiden slut.. hände la inte så mycket på jobbet idag mer än att man fick gjort rätt så många kort..
när man kom hem så låg det ett paket på bordet som innehöll mina nomy skivor.. satte i hans mp3 skiva med alla hans låter å tränade i 90 min sedan tog jag en lång varm dusch ända tills farsan kom hem för att ta en macka..

har oxå kommit fram till att man kanske inte mår så bra som man tror att man göra.. har nog övertalat mig att jag gör det så jag tror på det själv.. men efter att Hanna alltid brukar fråga om det är något när vi är tillsammans har det fått mig att tänka lite.. vet inte riktigt vad det är som gör mig lite nere men kan hålla med om att man är lite borta ibland i lite dåliga tankar, men på något konstigt vis så kommer jag inte ihåg dem efter att man kommer tillbaka till verkligheten.. men det kanske kan bero på att det händer så mycket.. nya grupper på jobbet å håller på att köpa saker till en flytt okay det kanske inte var så mycket men kommer inte på mer nu.. men det löser sig nog snart tror jag..

tänkte lägga upp lite bilder på mina senaste inköp så här kommer de
från Ikea

från halens

till bilen :)


04/11 tisdag(glömde att publicera den så den kommer nu)

gick upp 04:20 ingen kul tid alls för att åka iväg å jobba men men de måste göras..
på jobbet gick det rätt så bra till en början sedan tog de enkla felen slut så då måste man gå in mer på de avancerade som tar längre tid.. tyvärr så kan inte lägga ner längre tid på korten för då tar de slut för de som ska ha dem, så jag får la se hur man ska fixa det  morgon..

efter jobbet var det träning som vanligt och sedan har jag spelat lite poker som gick sådär men det går la bättre när det är på riktigt å folk inte bettar hur som hels..

men nu är det dax att sova för min del.. natti natt på er.. kram


05/11 i tid idag

tja på er är i tid att skriva här idag så man inte kommer på precis innan man ska sova att man inte har skrivit något..
fast det skulle la inte göra så mycket för ni som läser den har nog märkt att man inte gör så mycket mer på vardagarna att jobba å träna.. är ju nästan det enda man hinner med tragiskt nog..
skulle så gärna vilja vara lite med min Hanna oxå, fast jag hoppas att de blir bättre när man flyttar upp närmare henne..

idag är det som vanligt jobbat å sedan tränat.. har funderat på att öka upp träningen lite så man bygger muskler.. har inte så mycket fet mer att bränna, har gjort en riktigt mätning på sportlife och då fick man reda på att man ligger på gränsen till för lite fett på 8% så nu får man sattsa mer på muskler istället..

efter träningen så körde jag lite mer poker fortfarande fake pengar som gör så de bettar konstigt så nu ska jag sätta in lite å spela för riktiga istället..

men det kommer in mer i morgon nu ska jag spela lite å sedan sova är ju fortfarande att gå upp 04:20 :(

ha det bra allihopa


03/11 vanlig dag på jobbet

så var det en ny vecka på jobbet igen.. fast idag kom jag faktiskt försent till jobbet men jag har en bra undanflykt att jag trodde maxiden var över fast det är den ju inte för än nästa vecka :P
sedan fick vi reda på vilka nya grupper det blir på jobbet å jag får byta skift och så kommer jag inte med någon får den gruppen jag är med nu som är lite tråkigt men men finns la inget man kan göra åt de..
efter jobbet så fixade jag nya lampor till bilen och hämta mina dvd skivor som hade kommit idag..
sedan blev det träning och få i sig en macka.. å nu har jag spelat lite poker och övat in för helgen men det gick inte så bra fick bara  låga kort :( hoppas det går bättre på lördag, men jag kom ju iaf tre idag av 10..och så har jag beställt en servis från halens och en lampa att ha i vardagsrummet och en kökslampa

men nu ska jag fixa mat tills i morgon å sedan sova är ju tidig morgon i morgon..
natti natt på er.. kram


02/11 har varit upptagen

har inte skrivit något sedan onsdagen, lite dåligt av mig :P men har inte varit vid en dator sedan dess iaf inte så mycket så jag har hunnit skriva något..
börjar la med torsdagen som bara var träning å jobb.. men slutade faktiskt lite tidigare och åkte upp till Lidköping direkt ör att vara med Hanna.. 

sedan på fredagen så  sov vi rätt så länge till 12 eller något sådant.. för att sedan packa lite innan vi åkte till Ida å Martin.. fast innan åkte vi förbi en däck handlare i Saleby innan för att kolla på min fälgar jag har kollat på länge och lite vinterdäck.. fick ett pris på 20300 för 18 tums sommardäck med fälg och nya vinter däck.. innan jag bestämde mig så åkte vi till min syster och ställde min bil där eftersom vi alla skulle till Alingsås och fira min andra syster.. på vägen dit så beställde jag min fälgar och däck å bestämde att han skulle sätta på mina vinterdäck på lördagen medans vi var på Ikea..
hos Johanna var det fullt upp med massa folk å hundar.. blev faktiskt lite jobbigt ett tag tyckte jag.. senare på kvällen åkte vi hem till Ida å Martin för att sova eftersom vi skulle åka med dem till Ikea..

en dag på Ikea började med att ta lite fika när man kom dit för att sedan gå på ovanvåningen å kolla på lite möbler till mitt nya hem.. hittade en snygg tvbänk å ett dvd ställe och ett vitrinskåp.. de var la de stor sakerna som köptes den dagen.. när vi hade kollat klart där uppe så var det dax att få i sig lite riktig mat innan man gick ner å fyllde på med lite andra småsaker som saker till köket å några lampor.. allt som allt gick de på 9500.. så det blev ingen bilig helg med däck köp å Ikea.. på kvällen så kollade vi på film med Ida å Martin.. gjorde det dumma köpet att jag köpte lite godis till filmen.. var nog ett år sedan jag köpte lösgodis.. men det var riktigt dumt att göra det för när jag hade ätit lite så mådde jag så dåligt.. så nu blir det inget mer godis när jag vet hur jag mår :) när filmen var slut åkte jag å Hanna hem till henne för att sova..

idag har det varit lugnare.. sov till 12 igen :P å sedan åt frukost och tog en dusch för att sedan gå till elgiganten för att kolla lite priser på kyl å frys som jag behöver.. när vi kom tillbaka så fick vi smörgåstårta och so gick vi å la oss i sängen som gjorde så jag råkade somna :P så när jag vakande vid 6 tiden så var det bara att vakan till och sedan åka hem :( gillar inte att göra det men börjar ju tidigt i morgon..
när man kom hem så blev det lite träning eftersom jag inte har tränat å några dager och sedan fixade jag lite frulle tills i morgon å nu ligger jag i sängen å skriver
fast nu är det dax att sova s vi hörs mer i morgon

natti natt på er sov så gott.. kram


RSS 2.0