lite sammanfattning

Får ta och skriva lite här vad som har hänt sedan sist..
har la inte hänt så mycket bara jobbat som vanlig å jobbade 8 timmar på lördagen oxå vilket gjorde så man kom upp i 58 timmar å 20 min övertid föra månaden..

Efter de så åkte jag till Fåglum där Ylva väntade på mig :P när man väll var där åkte vi och handlade lite för att grilla men innan vi gjorde de så började vi måla deras utemöbler och matade deras djur som vi passade..
men efter då så tände vi grillen och grillade lite innan vi kollade på eurovisions.. eller iaf Ylva själv så somnade man lite vilket hon inte tyckte om men de kanske inte var så konstigt att man gjorde de. är lite slut efter all övertid :(
på söndagen så fortsatte vi med att måla möblerna och fixade lite mat innan de andra kom hem å de blev lite fika innan man körde hem Ylva och sedan åkte hem för att ut och springa en lite stund innan de blev sängen..

å idag har de la varit en vanlig dag två timmar övertid sedan när man kom hem så blev de rundan på 6km som tar lite längre tid med vikterna på och är väldigt mycket jobbigare.. men de blir la bättre snart skulle jag tro..

å nu har man fixat lite fruktsallad som man har fått i sig till några avsnitt av simpsons..

men kanske ska sova nu är väldigt trött å ska ju upp 4 som vanligt :(

men natti natt på er å ha en bra kväll.. kramar


snart helg igen :P

har lite tid över så kanske ska ta och skriva lite här nu :P

jobbat över denna veckan med fast inte lika mycket bara 2 timmar per dag..
börjar bli lite jobbigt är riktigt trött på dagarna.. så igår så blev de ingen träning bara en promenad på 2 timmar med vikterna vilket var lite jobbigt de med :P men idag så blev de en spring runda på 6km med dem tog 6 min längre än utan men de kanske inte är så konstigt :P

annars har de inte hänt så mycket mer i veckan bara jobb och fått reda på att man ska jobba till helgen oxå å så ska man ta hand om djuren i Fåglum när föräldrarna ska ha lite semester..

men ska försöka komma i säng lite tidigt idag så natti natt å sov så gott på er.. kramar


efter helgen

så var helgen över och man ska till jobbet i morgon vid 4 igen :(

har varit med Ylva hela helgen å bara tagit de lugnt med lite jobb på lördagen från halv 6 till 2 och de gjorde så man har jobbat 27 timmar övertid förra veckan så de borde ju ge lite extra pengar.. sedan har vi vart hos min syster lite på lördagen och på söndagen för att fira mors dag eftersom de ska bort nästa vecka..

sedan idag så har man varit i Skövde hela dagen eftersom man var ledig.. köpta några viktmacheter så nu har man 2,5kg extra per fot när man springer testade de när man kom hem å de var lite jobbigare för bena så tig lite längre tid att komma runt :P

köpte ett par nya skor oxå eftersom mina gamla har hål i sulan så de är inte så bra längre :P


kommer inte på så mycket att skriva nu men ska la ändå sova nu eftersom man ska upp 4 igen :(

natti natt på er kramar


seg dag

så var denna dagen slut med jobbade till kvart i 7 idag med å när man kom hem så blev de en springtur innan man fixade maten till i morgon som blev samma som igår kyckling bulgur å wok..

sedan har de blivit bestämt att man ska hämta Ylva i morgon efter jobbet å sedan in och handla lite..

springturen var lite jobbig eftersom de är lite varm man de är skönt ändå så de ska man inte klaga över men knät är inte riktigt som de ska å just nu så har jag riktigt ont i ljumsken som jag har haft sedan helgen men hoppas på att de ska gå över snart.. sedan var man lite trött efter jobbet all övertid börjar ta ut sin rätt orkar inte så mycket längre men är ju snart helg så då får man vila upp sig..

men nu ska jag nog sova iaf natti natt på er kramar


idag med

Tänkte skriva lite här idag med.. Har inte så mycket att skriva.. Gick upp 4 för att åka till jobbet å kom hem 20 då de var dax att ut och sprina några km.. Gick rätt så bra förutom att man hade så ont i knät :( Men doktorn sa att de var smärtan som satte stop och än så länge gör den inte de :P

Efter att man hade sprungit så var de dax att fixa lite mat tills i morgon kyckling och wok med lite bulgur och het currysås..

Å nu kollar man lite på tv innan man ska sova så natti natt på er kramar


lite idag igen

Blev lite bloggande idag med innan man ska sova..

Men har la inte hänt så mycket idag jobbat från 05:30 till 18:50 lagade Martins lödkol som han hade tappat i backan så plasten sprack lite så har fått limmat ihop den lite..

sedan när jag kom hem vid kvart i 8 så bestämde jag mig för att ut och springa lite och lämna av lödkolven.. och när man kom in igen så fixade jag mat tills i morgon lax och lite wokade grönsaker får hoppas de lite gott :P

nu har man kollat på djävulsrallyt och ätit lite fruktsallad, men nu är de slut så kanske ska ta och sova istället..

natti natt på er kramar


hänt för något på den senaste tiden..

får ta och skriva lite vad som har hänt på den senaste tiden.. inte för att de har hänt så mycket jobbat en massa så man får lite pengar å mer kommer de bli så de kommer nog inte bli allt för mycket skrivning här.. ska försöka jobba halv 6 till iaf efter 19:00 eftersom vi har lite att göra och för att jag behöver pengar och så ska jag jobba på lördag från halv 6 till 4 så då blir de lite mer pengar oxå..

men i helgen har man haft de lite lugnt med fyra dagar ledig.. helgen började med att man skulle fira min syster unge Vilma på torsdagen och fredag till söndag så har jag varit kattvakt med Ylva en trevlig tjej jag träffar just nu.. känns bra på ett sätt men lite jobbigt på ett annat eftersom hon har katter som jag är lite allergisk emot :( så de är jätte jobbigt att vara hos henne å hon är en katt-tjej så hon kommer ju alltid att ha katter så jag vet inte riktigt hur man ska göra..

vägde mig i helgen oxå de var inte kul allt hade ju gått upp till nästan 90kg :( så den 24 när jag är ledig så ska jag åka in till Skövde å skaffa lite pulver och börja med lite proteinpulver ett tag och se till att köra min träning hela tiden så jag kommer ner i vikt igen och få bort de 16% fett jag har fått.. kanske blir mer bloggande om de när jag skaffat de ni kan hänga med hur de går..

men nu ska jag sova ska upp 4 igen å till jobbet..

natti natt å kramar på er


inte så bra

sorry att man inte har skrivit på länge måste försöka bli lite bättre å skriva lite ibland iaf :P fast just nu hinner jag inte riktigt ska äta lite å sedan åka till jobbet men ska försöka få lite tid över att skriva snart :P

ni får ha de så bra så länge.. kramar

RSS 2.0