lyxfällan nästa :P

lön i morgon men tyvärr så kommer den ta slut direkt eftersom man inte får jobba någon mer övertid eftersom man har jobbat för mycket i år så nu kommer man inte få ut mer än 15783 kr å de kostar mig ju 7000kr att ta mig till jobbet men diesel, försäkring, skatt och lånet på den.. så med mina vanliga räkningar och hyra så har jag räkningar på 13500.. och med lite snabbt räknande så har jag bara 2283kr till mat och något att ha kul med.. fast de senaste har jag handlat mat för runt 2000kr så de kommer ju inte bli något över länger..
får ta och hitta ett till jobb som man kan ha på helgen så man får in lite mer pengar..

annars så har de inte hänt så mycket semester snart iaf.. då har man något att se fram emot.. äntligen lite vila så man kanske kan må lite bättre..

men ska sova nu istället tror jag natti natt kramar


torsdag

har la varit en rätt så vanlig dag idag förutom att vi hade månadsmöte med gruppen annars var de bara att laga 9P23 kort som vanligt..

efter jobbet åkt man hem som vanlig och tränade lite fast de blev bara en timme idag igen eftersom man inte mår allt för bra.. jag hoppas man kommer att må bättre snart är inte så kul att vara sjuk :(


gummsan om onsdag:
haha du är inte dum du tias:P japp "JJ" de är jag de:) men jag tycker fortfarande att du har skeva tankar, du är en jättefin kille, du måste bara inse de själv.. e ju bra att du har ett mål, men de får ju inte gå överstyr:) men du får ju välja själv, tycker bara att de är jobbigt att du ska må dåligt.. å tror inte du har några problem att träffa nån, du träffa ju mej hahaha.. inte för att det gick överdrivet bra, men några goa månader hade vi iaf, och även några satans jobbiga stunder (men det får man ju ta):P hoppas du träffar tjejen med stor T snart, som får dej att må bra:)

Svar: nepp ibland kan man vara lite smart iaf :P jo de finns la fler som tycker de men jag tycker inte mina mål går till överdrift vill bara få en lite bättre kropp :P förlåt att man gör de jobbigt för dig är ju inte meningen.. jo jag gjorde ju de å de är jag glad över att man gjorde synd bara att de slutade som de gjorde :( fast du har de ju bra nu så de var ju bra att de tog slut för din skull..
man får la hoppas man gör de någon gång annars kommer man ha ett riktigt tråkigt liv..

men nu ska man la kolla på simpsons snart ni får ha de bra ni som läser.. kramar

onsdag

Jag har inte så mycket att berätta om dagen jobbat som vanligt sedan hade man ett litet race med frans till Emtunga eftersom vi slutade samtidigt :p

när man kom hem, så blev de "lite" träning orkade inte köra så länge så blev bara en timme idag :( hoppas de går bättre i morgon..

å nu blir de simpsons och lite fruktsallad innan de blir sängen..



gummsan om tisdag:

inte för att vara elak, men du verkar ha lite skeva tankar om dej själv, du måste verkligen lära dej att älska dej själv, de är svårt å de tar tid, men de går, jag lovar dej:)de är absolut inget fel på dej, å inget fel på en kille med några extra kilon, fast du har nog snarare några kilon för lite:/ take it easy now man!!



Svar:
nja några kanske tycker man har de men vill ju bara få en snygg kropp ju.. älska mig själv kommer jag göra när jag når mitt mål.. jag tycker iaf att de är de å de är de jag försöker fixa till så man kan må lite bättre å jag har absolut inte några kilon för lite ligger ju på ett bmi på 26 eller något sådant..
ne de kanske inte är fel på killar med några extra kg men de hjälper ju att vara smal å snygg om man vill träffa någon tjej..
har funderat på en sak om inte jag är helt fel ute nu så kanske dina initialer är JJ känns lite som man listat ut vem då är :P fast kan ju ha fel :P haha..


ne nu ska man kolla klart på simpsons å sedan sova kanske.. kramar


tisdag

så har man varit lika dålig som vanligt men har inte orkat att skriva något å de har la inte hänt så mycket iaf.. har kanske bestämt att ha lite semester v35-36..

men har några kommentarer att svara på från gummsan..


gummsan om lite tankar:

oj här va det svartsjuka hör jag:P livet e la underbart, tat lugnt å ha kul, annars e lvet inte värt att leva:)

gummsan om lite tankar:

va e det för tankar du har matte??



svar: jo de kanske är lite sådant här :P japp livet är för bra.. mina tankar handlar lite om de sista du skrev :P om att livet inte är värt att leva.. är inte så nöjd med mig bara :P sedan börjar jag bli trött på allt och sover lite dåligt så orkar inte med jobbet och träningen så bra och så har man gått upp till 88kgt igen :( inte så kul men får la deffa lite igen så jag kommer ner till 3%fett igen

kramar


lite tankar

Har inte hänt så mycket ut över de vanliga här förutom att man ärt lite förkyld..

Sedan har jag försökt att reda ut lite saker för mig själv tyvärr så kommer jag inte fram till något som vanligt :(
Vet inte riktigt vad de är men känner mig inte på topp just nu bara.. Träffar Ylva lite ibland men vet inte hur de är där känns inte som om jag är den rätte för henne eller om hon är rätt för mig.. Hade en massa andra tankar oxå men de kommer tyvärr inte fram just nu.. Men vet inte riktigt hur man ska lägga upp de för Ylva vet ju att hon gillar mig å har ju kul när man är med henne fast känns inte som man är reda för något förhållande.. Vill vara säker innan jag gör något å just nu vet jag inget, allt är bara så rörigt.. och jag vill ju inte hålla upp Ylva när hon kan hitta någon annan som är bättre än mig..

Men ska försöka sova nu natti natt kramar


RSS 2.0