redan onsdag

Så var onsdagen över den med var lite osäker på vad de var för dag när jag åkte hem å blev lite glad när man kom på att de var onsdag idag vilket gör att de bara är två dagar jobb kvar eller jag kanske 3 om de blir lördag som jag tror.. 

Såg i morse när jag skulle kolla lite hur mycket jag hade tränat att min pulsklocka inte funkade som de skulle.. fick ta med den till jobbet för att ta isär den å lägga den i sprit och rengöra den så nu funkar den lite iaf.. men har kollat ut en ny klocka som jag har beställt nu.. så nu får jag jobba över 3 lördagar för att betala den :P

Annars så gick de bra på jobbet idag fick hjälpa till lita med att göra I7 till US annars hände de inget annat kul.. å när man kom hem så tog jag å tränade inne istället eftersom de blåste så ut..

Sedan har jag inte gjort så mycket mer bara tagit en promenad å ätit lite fruktsallad å nu kollar man lite på tv å tar de lugnt..

Natti natt på er när ni ska sova kramar


helt slut

känner mig lite helt slut nu men ska la försöka varva ner lite innan man ska försöka sova lite..

helgen har varit fult upp med att fria farsan 60års dag som vi gjorde på fredagen med öppet hus hos dom.. vilket gjorde att de blev en massa mat och tårta och kakor.. kanske lite för mycket för min magen eftersom man nästan alltid åker där i från lite illamående av allt gott :P

var där till på lördag förmiddag tills man åkte in till Lidköping för att handal lite så man har mat för hela veckan.. efter att man hade handlat så hade jag tänkt att åka hem och träna lite men tyvärr så blev de inte så :( orkade inte riktigt med de.. blev en lugn kväll i soffan istället..

men sedan på söndagen så blev de träning istället och eftersom man inte tränade på lördagen så fick man springa lite längre 1,5mil istället vilket var lite jobbigt i värmen men de gick iaf..

tror inte de hände så mycket mer på söndagen än att man gjorde lite köttfärssås, eller rätt så mycket.. tror de räcker i två veckor :P

å på måndagen var de jobb igen som vanligt men en spring tur efter jobbet.. för att sedan åka hem till Ylva så hon kommer hem..

å idag var de jobb igen fast efter jobbet åkte man inte hem utan åkte till Fåglum för att hjälpa pappa med att få in lite balar 200 för att vara lite mer exakt.. hade tänk att börja lite innan han kom hem men de han jag inte för han kom nästa när jag kom hem.. så han inte träna innan, men de var la lite tur eftersom att kasta omkring 200 balar tog sin lilla kraft.. tog de som träning å fick bort 700 kalorier, med att springa runt på åkern å kasta upp dem på vagnen för att sedan kasta av dem från vagnen och upp på rännet.. med lite snabb räkning så har jag kastat omkring 4 ton balar eftersom jag kastade dem två gånger å varje bal väger ca 10kg..

å innan man åkte där ifrån fick man så klart lite tårta som var kvar sedan fredagen.. på vägen hem tog jag vägen förbi Järpås för att lämna min gps till Ida som ville låna den medans dom skulle ut på lite semester.. men efter de så åkte jag hem å nu sitter man i soffan helt slut å ska snart ta och lägga sig :P


får försöka svara lite snabbt på dessa kommentarerna först bara:

Linda om måndag:

Vad gör man inte för kärleken..själv åker jag runt på konbanor och träffar med bil intresserade i en blå subba nuförtiden men är min älskling glad över de är jag de oxå =). Man får kompromissa i ett fungerande förhållande och kan man inte de är man inte rätt för varandra!! Kram på´re

lisa:)) om måndag:

hmm.. ja de låter ju sådär asså.. om de inte känns bra så är det ju inget att satsa på, men de e ju bara min åsikt:) och om du hittar en massa fel nu så lär det inte bli bättre längre fram heller.. de lär bara bli värre tyvärr, säger det av erfarenhet.. men du gör ju självklart de som känns rätt för dej.. och då är de ju rätt sak:)

lisa:)) om onsdag:

jaa de där me katter e ju inte så bra om du är allergisk, hon kommer nog tyvärr inte göra sig av med dom heller.. men de går ju att leva med, om du tar tabletter å sånt, så är ju inte direkt oöverkomligt om man säger så:) men hoppas de löser sig och att du vet vad du vill å så:)



jo jag vet ju att man får kompromissa i ett förhållande för annars kommer de ju inte funka om man inte hittar någon riktigt rätt då :P men jag har ju så mycket annat som tar upp min tid nu så hinner ju inte med de som jag vill göra.. har inte varit ute å cyklat på jätte länge eftersom man har jobbat så mycket å när Ylva är här så kan man ju inte göra de..

ne de låter ju inte så bra att man hittar fel nu å jag vet inte om de kommer att bli bättre.. börjar känna att de är jobbigt att ha henne här eftersom man inte får sova så mycket då kanske inte bara är hennes fel men de är så de är iaf.. å katterna gör de ju inte bättre eftersom man drar sig för att vara hos henne å som Lisa säger så kommer hon ju inte göra sig av med dem.. är inte så mycket för att käka piller å kan ju inte käka piller hela tiden jag ska vara med henne sedan blir ju lite dyrt oxå :P

men vi får la se hur detta löser sig längre fram.. har slutat att tänka framåt utan tar de som de kommer inget blir ju som man planerar iaf :P


men ska försöka sova nu tror jag.. natti natt på er kramar


onsdag

var uppe vid 4 som vanligt idag med men i morgon är de sista dagen jag gör de.. orkar inte jobba mer övertid nu :P
annars hände de la inte så mycket kul på jobbet förutom att facket var ute å pratade med mig eftersom jag har jobbet väldigt mycket övertid å då klagade de på mig eftersom de inte tycker man ska göra de så företaget får klara sig själva.. men jag bryr mig inte om de, om de inte vill att man ska jobba över så mycket kan de la se till så man får iaf nästan lika mycket som de andra så man inte behöver jobba en vecka extra för att komma upp i samma lön..

när man kom hem så blev de träning fast ingen löpning eftersom jag hade lite ont i huvudet.. så tyckte de var bättre att träna inne på roddmaskinen..

efter de blev de några knäcke mackor för att sedan ut och gå lite innan man satte sig i soffan å kollade på simpsons med lite fruktsallad till..

kommer la inte hände så mycket mer just nu så får la säga natti natt till er kramar


tisdag

får la ta och skriva lite idag med kanske :P
har la inte hänt så mycket roligt på jobbet bara jobbat som vanlig sedan efter lunch blev de inte allt för mycket gjort massa prat å kollade på lite gamla bilder från företagsfesterna :P

men vid kvart i fyra var de dax att åka hem och ut å springa för att sedan ta en burgare.. å efter de promenad för att sedan komma lagom in till simpsons började.. så då blev de lite simpsons å fruktsallad..
och så har jag kollat upp lite vad mina pengar har tagit vägen drivmedlet har inte gått upp så mycket men de senaste månaderna har jag handlat mat för 1000kr mer

sedan kom jag på en lite detalj till mitt svar igår å de är att hon har katter vilket jag är lite allergis emot vilket gör de hela ännu lite jobbigare

men nu ska jag nog försöka komma i säng så man inte är lika trött i morgon.. natti natt kramar


måndag

får ta och skriva lite här igen nu då när jag fick en kommentar av Lisa.. tyvärr så vet jag inte riktigt vilken lisa de är men svarar iaf :P

men tar dagen först..
vaknade å kollade på mobilen å såg att den var 55 så tänkte somna om lite, men då kom jag på den ska ju inte ringa för än 00 så fick kolla lite extra.. å då var den 04:55 vilket är mitt andra larm som jag brukar gå upp när jag inte jobbar över.. detta gjorde att jag kom upp 55min senare än vanligt.. men lyckades komma till jobbet så jag stämplade in 2o min efter vad jag brukar..
sedan jobbade man på som vanligt på jobbet förutom att vi hade ett möte med vd över Sverigebolaget..
han visade en massa positiva siffror och att de går jätte bra för företaget och att bara Sverigebolaget har dragit in 40miljoner i ren vinst å de var 100% mer än tänkt.. och han sa att de är alla som har hjälpt till att de har blivit så och att vi är så bra.. men de sista han sa var att de inte var tillräckligt bra för att få något extra för oss golvarbetare för så bra gick de inte..
men när de gäller de höga cheferna så verkar de gå tillräckligt bra för att de ska få några miljoner extra.. med visar verkligen vad man är värd..

men har funderat över lite saker och har bestämt att skara ihop lite pengar å när jag har 60tusen så kan jag lämna in en uppsägningslapp så man kommer ifrån de stället..
de tragiska är att man kan ta ett jobb här i trakterna å få ut 11 000 å ändå få mer pengar över varje månad och de bästa av allt mer tid över..

men kommer att ta ett litet tag innan jag har de pengarna :(

sedan när man kom hem så blev de träning sprang rundan på 10km tyvärr gick de lite segt men dennan bero på att jag har varit väldigt sliten den senaste tiden men tog 45min 12,4km/h i medelhastighet.. så springer jag i den hastigheten på gbgvarvet så klarar jag de på under 2 timmar..

efter träningen blev de en kycklingburgare och så fixade jag mat tills i morgon å lite fruktsallad.. å så gick jag ut å gick en liten runda innan jag satte mig ner å kollade på simpson med lite fruktsallad..

å nu till kommentaren :P

lisa:)) om uppdatering:

hur går det med kärleken??:D

vet inte riktigt hur de går med den :( träffar en men vet inte riktigt hur de känns.. är en hel den som hon absolut inte vill att man ska göra för då försvinner hon å den är en hel de som hon vill att man ska ändra sig på.. sedan så gillar vi inte riktigt samma man eftersom hon inte gillar några grönsaker å de äter jag ju nästant jämt.. sedan har jag ju fått höra en massa gånger att man inte kan älska någon innan man älskar sig själv å de kanske stämmer å kanske därför jag hittar en massa fel hela tiden.. men de är inte bara negativt med henne hon är trevlig att vara med å så dricker hon inte å de passar ju bra eftersom jag inte heller brukar göra de.. men hon vill ha med mig på cruising och å de är verkligen inget jag brukar vara på är inte så bil intresserad iaf inte så och kolla på en massa bilar mer fula personer över allt.. får la se hur de blir längre fram

men nu har jag nog fått skrivit allt eller iaf en hel del :P kanske ska försöka komma i säng snart.. natti natt på er kramar


uppdatering

nu har man lite tid över att skriva här, har haft de lite fullt upp med jobb å träning.. så de finns kanske inte så mycket att skriva ändå men de är ju alltid något iaf..

och i helgen så var man i Fåglum för att kolla på den nyfödda alpackan som var lite vinglig men ganska söt ändå :P annars har de nog bara varit jobb å träning.. fast till helgen så blir de faktisk inget jobb eftersom de ska vara företagsfest på fredagen å de flesta ligger i sängen på lördagen då..

fast de är en sak som jag undrat över lite å de är varför folk läser bloggen å vad ni vill veta :P så om ni har lite förslag på vad man kan skriva om kan ni ju lämna en kommentar :P

men nu ska man la kanske börja göra sig i ordning för sängen ska ju upp 4 som vanligt

hoppas ni får en bra kväll å sover så gott.. kramar


onsdag

Nu har man jobbat halva veckan rätt så exakt eftersom man ska jobba lördag som vanligt..

Men annars har dagarna varit som vanligt jobbat på och när man kommer hem så blir de att man är ute och springer i 40 min sedan mår man lite sådär men de brukar gå över när man ätit lite och tagit de lugnt..

 

Så mycket mer har inte hänt här har rätt så tråkigt dagar just nu med bara jobb å träning :P men i morgon så blir de att klippa håret också alltid något :P

 

Men kommer inte på så mycket mer att skriva just nu så ni får la ha de så bra tills ni ska sova natti natt kramar


RSS 2.0