helgen

Blev inte så mycket blogg igår heller :P

Men nu ska jag försöka få lite uppdaterat helgen har varit lite lugn jobbade 7 timmar på lördagen vilket gjorde så man blev lite förkyld eftersom den bänken jag satt vid blåser de så kallt men men vad ska man göra åt de man överlever la.. sedan vad de att åka till Fåglum för att baka lite pepparkakor och så kom zandra å jonas ditt med..

Stannade där till på söndagen när jag bakade lite brödbullar vanliga bullar å lussebullar..

Blev lite mycket  bröd och när jag åkte hem så fick jag med lite kött också så nu är frysen verkligen full här men de är ju bra de eftersom jag försöker spara lite pengar så man kan fixa ett hus :P

Idag har de varit jobb å där hände la inget så speciellt.. sedan när man kom hem så blev de en iprem och banan så man orkade träna och inte mådde så dåligt å de gick bra blev ett 90min pass..

Efter de blev de macka å simpsons å nu är nog dagen slut å sängen kallar snart

Natti natt på er kramar


till er som väntar

har inte blivit bloggat på ett tag så ska jag försöka göra de men inte nu för nu ska jag sova är för trött för att blogga nu

så natti natt på er kramar

fredagen

Så var fredagen snart slut ska snart sova för att man ska upp tidigt i morgon å vara på jobbet vid 6 tiden :( men de ger ju lite extra pengar..

Men idag så har de la varit lugnt har varit utlånad till bas för att fixa deras telefoner ända till 3 när man slutade..

Sedan åkte man till Fåglum eftersom jag stannar här tills i morgon så man inte behöver gå upp 4 :P

När man kom hitt så passade man på att tvätta bilen så den ser lite ren ut den hade ju blivit lite smutsig efter de så har de bara tagit lugnt å kollat på simpsons å nu ska de la bli sova snart..

Men kommer bli riktigt jobbigt brukar ju hämta Johanna i Lidköping på fredagarna men inte idag tyvärr :( hon skulle jobba i morgon så hon kommer inte för än i morgon längtar så mycket efter älskade..

Men blir att hon stannar till på tisdag så får ju vara med henne lite iaf =)

 

Men ska försöka sova snart natti natt på er kramar


torsdagen klar =)

Lite mer svar på Martinas kommentar igen

 

Anonym om onsdagen:

okej ska vi ta det då från min sida? som du vill, av en händelse så råkade jag vara i Lidköping ett par dagar i mars och då var det faktiskt vi båda som ville träffas, jag viste att du hade hanna men såg det inte som något problem, endast att det var kul att du träffat någon. Sen var det faktiskt du som fick kännslor för mig undertiden du redan hade tjej, och ja divig som jag är så är jag expert på att sno andras killar och ja jag måste ju säga att jag lyckades till hälften. Sen att du valde att såra mig på ett djävlgit sätt kan bara stå för dig. Det enda jag har försökt göra är att tala dig till rätta, jag vet vad jag snackar om när det har gällt din tränings mani..och ordet fet har jag aldrig yppat! Så tänk igenom innan du skriver

 

svar:

Ja de kanske du råkade vara men de var ju du som frågade om vi skulle träffas å jag viste ju inte då vad du var ute efter ju.. jag säger inte att jag är en helt perfekt på alla sätt och eftersom jag har väldigt dåligt självförtroende så blir man ju glad när någon iaf säger att de bryr sig om en..  sedan så kan man vara lite för snäll så man inte riktigt säger vad man tycker utan gör de tjejen vill.. men de är la bra att du är bra på att förstöra andra par för de är ju kul att göra.. hur kan man såra dig när du inte bryr dig om mig är inte de lite svårt.. men om du nu brydde dig något om mig så viste du la att de kunde hände när du började stöta på en kille som var upptagen.. tala mig till rätt med att säga att man är patetisk å idiotisk eftersom man har de tankarna ja de hjälper ju verkligen de gör allt så mycket bättre du själv borde ju vet bättre om de.. okay fet kanske jag la till själv men de är ju för att man är de.. men kommer inte ihåg allt du har kallat mig men de har ju inte varit några snälla saker å så tror du man ska vilja ha dig som vän.. vet inte hur du tänker där??

 

Så nu får man la skriva lite om dagen också har jobbat som vanlig å de var lika seg fast hade ett möta den sista tiden så de var ju lite skönt.. å på de mötet fick vi reda lite på hur snygga telefonerna ska se ut när de är lagade och hur vi ska stämpla så att chefen ser att vi jobbar hela tiden å inte gör något annat än att jobba och så vi bara går bort från våran plats när de är paus.. fast enligt chefen så var de inte därför vi ska vara så noga men de hade inget annat argument utan att de bara vill ha mer koll på oss..

Kanske är dags att börja kolla jobb lite närmare hemma istället börjar bli väldigt dålig stämning på jobbet och flera st har sagt upp sig..

När man kom hem så var de träning till 3 avsnitt av simpsons och efter de en macka för att sedan kolla på simpsons igen :P fast nu är de slut så ska la försöka sova istället..

 

Natti natt å sov så gott.. kramar


onsdagen

Får la börja med att svara lite på en kommentar:

 

 

Anonym om så är man osingel =):

allvarligt talat matte, det är patetiskt att du går ut med det i bloggen. att du rokar ägna ett helt inlägg om det..kan bara klargöra att det är du osm ahr skitit i att behålla kontakten med mig, 90av100 gågner så är det jag som tagit kontakt med dig, dessutom så betedde du dig som ett svin både mot mig och Hanna. Så jag hoppas verkligen att du har lärt dig något av detta..kan tilllägga att det även var du för bara en månad sedan gick och sa att du fortfarande ville ha mig tillbaka blabla. Så skitsnack om det som står i ditt inlägg..
/martina

 

Svar:

Allvarligt talat så var de ju du som började.. sedan så är de la min blogg så jag får la skriva vad jag vill i den eller? Vet du varför man inte har tagit kontakt med dig? Jo för varje gång man snackat med dig så har du ju bara klankat ner på mig att man er en idiot patetisk fet å så jävla dum för att man har självmordstankar ja du låter ju som en jätte bra kompis eller vad tycker du.. men de ända du vill är la att jag mår dåligt å tar mitt liv då blir du nog nöjd.. hade du varit lite schystare så kanske man hade tagit kontakt med dig..

Hade de inte kommit in någon mellan mig å Hanna som bara ville förstöra de mellan oss så hade de la varit annorlunda.. du har la aldrig bryt dig något om mig..

Ja de kanske man sa men du har inte funderat på att de var skitsnack å inte inlägget? De var ju du som började å då blev man ju nyfiken och de var ju bästa sättet att få reda på något.. å om du nu har bryt dig något om mig någon gång så vet du hur jag funkar å tänker iaf lite..

 

Men men nu till dagen som inte har hänt så mycket på fixat 20 telefoner på jobbet inte så mycket men inte så lite heller å man ska ju inte göra mer än vad man behöver man får ju inget för de iaf..

När man kom hem så blev de kolla på sista futurama filmen och roddmaskinen till de..

Å efter en macka så blev de simpsons och nu scrubs som precis tog slut så ska la göra mig i ordning för sängen..

Natti natt på er kramar


så är man osingel =)

Idag har de varit en bra dag eller iaf vissa saker

Jobbet var la lika segt som vanligt så de var la inte de roligaste..

Men de som var kul idag var att när man började sms med Johanna när hon hade vaknat så kom vi in på om vi har ihop på något sätt.. Å de hela slutade i att vi blev ett par vilket inte är helt fel ;) fast de är ju tråkigt att ens flickvän är så långt bort bara :(  

Men men förhoppningsvis så får vi ses till helgen efter att vi båda har jobbat lördag..

 

Resten av dagen har varit träning i 90min när man kom hem och sedan en macka följt av simpsons..

 

Men snart är de dags för sängen natti natt på er kramar

Å kyssar till älskade =)


svar till kommentar

Anonym om så var helgen slut igen :(:

hahah fy fan vad ni är töntiga!



Tänkte bara svar till den patetiska personen som inte behöver läsa min blogg för du kan dra åt helvet med å din kille jag fattar fan inte vad de är med dig när du mådde dåligt så var de så jävla synd om dig men om någon annan mår dåligt är dom bara sorliga... men fattar inte varför du säger att du vill vara min vän när du beter dig som du gör men du är la bara sur för att du inte fick mig.. Men har insett vilken tragisk person du är nu å ärligt talat så kan jag inte bry mig minde om dig..


måndagen klar

så har man haft en jobbig måndag igen utan sin Johanna :( 

jobbet var la rätt så bra fick sitta å köra volymrep och så hade vi ett två timmars fackmöte så var en rätt så lugn dag..

när man kom hem så tog man de lite lugnt innan man skulle ta å träna och så kom Martin förbi med mitt packet som han hämtade efter jobbet.. så nu har man alla futurama säsonger å filmer :) kostade lite men de var de värt är bara jag å 499 till i Sverige som kommer ha den boxen :P

efter träningen så har man inte gjort så mycket kollar lite tv å rensat lite på datorn..

men nu är de la dax att sova tror jag natti natt kramar


så var helgen slut igen :(

så var denna helg slut igen å är så tråkigt här nu när man är själv igen :( saknar sin johanna

så vad hittade vi på igen helgen då?
fredagen hände inte så mycket gjorde lite mat när jag kom hem från jobbet och senare på kvällen gjorde vi heta bananer igen och lite mer flamberande alltså och inget uppbränt :P sedan gjorde vi inte så mycket mer tog de bara lugnt tills vi gick å la oss..

på lördagen tog vi en sov morgon och sedan blev de amerikansk pannkakor eftersom vi skulle iväg på mat på kroken vid 4 så tog vi en lite större frulle.. men de blev inte riktigt som vi hade tänkt oss för efter frukosten så la vi oss i sängen lite för att sedan vakna upp när Ida ringde vid kvart i 5 å frågade om vi skulle komma.. å då sa jag först att vi skulle komma men sedan när man fixat i gjort sig i ordning lite snabbt så fick man reda på att Johanna inte ville gå för att hon ville ha mer tid på sig att göra sig i ordning.. å då gick jag iväg å satte mig å skickade ett sms till Ida att vi inte skulle komma å så kollade jag lite mail.. sedan blev de lite så att Johanna trodde jag var arg på henne å jag trodde att hon var arg på mig eftersom hon började kolla på film själv å då ville jag inte störa henne.. så jag började städa lite i stället och kolla lite backup vid datorn å så blev de att man somnande lite i soffan vilket inte var så skönt..
sedan vaknade man upp några timmar senare av att gajja fick mig att åka ner från soffan :p sedan fick man äntligen komma upp i sängen igen efter 6 timmar utan sin älskade.. men känner att vi måste prata lite mer så vi inte tror att vi båda är arga när ingen är de :P är andra gånger detta har hänt :P hoppas vi har lärt oss nu iaf =)

efter de så tog vi bara en macka eftersom vi inte hade ätit något på hela dagen å så blev de en film innan vi sov..

idag har vi inte gjort så mycket heller fixat frukost å bara tagit de lite mer lugnt innan Johanna skulle åka :( sedan när man kom hem så fixade man mat till jobbet för veckan och sedan lite träningen innan man satte sig i soffan med datorn å bloggade lite :P

men ska försöka sova lite nu tror jag.. natti natt kramar


fredag morgon å trött :(

så var man på jobbet igen :( riktigt tråkigt när man bara vill hem igen till johanna.. men men får hoppas att dagen går snabbt.  igår så var de bra att jobba fram till lunch sedan blev man först utlånad till bas men de fick man lägga ner snabbt för att man skulle bli utlånad till p-sök istället och fick sitta å trimma kort å ska ja göra de idag med :( sedan när man kom hem så tränade man lite snabbt å kollade vad man skulle handla när man hämtade johanna.. så vid 8 tiden åkte jag in å hämtade henne å fixade mat så var hemma vid 10 å då var de bara att sova.. sedan svar vill hej hej jo då de är bara med mig förutom att man är trött.. sorry för att allt är i ett stycket men kan inte göra något radbyte på mobilen funkar inte just nu :p men men nu måste man nog jobba ha de bra kramar 

onsdagen

så var snart onsdagens dag snart över efter simpsons så blir de sängen behöver sova lite :P

har varit en jobbigt dag på jobbet idag varit i telelinan utan musik fick med mig mp3 spelaren men tyvärr så glömde jag hörlurarna så kunde inte lyssna :(
men men klarade hela dagen iaf å hade ju lite möte med ficka idag oxå så eftermiddgen gick lite snabbare men var hemma vi 5 tiden vilken är seg..

var bara att börja träna så fort man kom hem så man fick de gjort för att sedan ta en macka å kolla på simpsons vilket är slut nu men tyvärr så började scrubs så blir inte sängen än på ett tag :P

men natti natt på er iaf kramar

tisdagens händelser

Sitter på jobbet å väntar på att gå bort till linan :( så kan lika gärna skriva lite här innan den långa dagen där borta börjar utan musik eftersom jag inte har med mig mina lurar..

Igår var la de lika dant fick gå till linan efter frukost å vara där till 4 å då var man hemma vid 5 tiden vilket var riktigt segt..

Men när man kom hem så var de bara att börja träna direkt eftersom man kom hem så sent..

Efter träningen så blev de en macka och gjorde i ordning lite fiska att ha med sig till jobbet
sedan testade jag något jag inte har gjort innan.. Gjorde heta bananer.. Började kandera bananer för att sedan hälla i lite rom för att flambera dem lite och sedan ta lite glass till de.. Blev riktigt gott faktisk så de får man göra mer gånger..

Sedan så blev de att man kollade på lite simpsons innan man gick å la sig..

Men nu ska man iväg å jobba får lägga upp inlägget när jag kommer hem

kramas  


ångest

Får la skriva lite snabbt om helgen innan man ska sova..

Fredagen tog jag de lugnt hämtade boxen i skara och sedan Johanna i Lidköping för att sedan handla och åka hem å kolla på någon film innan man skulle sova..

 

På lördagen var i Fåglum hela dagen och firade farsan lite och hjälpte till att fixa en hage innan Zandra och Jonas kom å de blev lite mat.. sedan så skulle Jonas åka iväg men blev att Zandra körde hem honom å kom tillbaka sedan fick vi ringt ditt Ida och Martin också å körde lite sällskaps spel tills pärona kom hem igen som hade varit i gbg hos farfar.. blev en macka innan man åkte hem till sitt och myste med Johanna lite innan vi la oss..

 

Söndagen var ganska seg de är alltid tråkigt speciellt när Johanna ska åka hem :( men men de är bara att stå ut.. blev lite frukost vid 11 tiden och tog de lugnt i några timmar innan jag började med maten potatismos och röd pölse :P blev riktigt gott.. sedan var de bara att köra in Johanna till sin buss så hon kunde åka hem tråkigt nog :( sedan gjorde jag inte så mycket mer tänkte träna men blev inte av var för trött så la mig tidigt istället..

 

Iden har man bara jobbat och typ sovit lite efter lunch :P men klarade mig till kvart över tre iaf..

När man kom hem så blev de lite träning..  har lite ångset över att jag har ätit en massa skräp i helgen tyvärr  :( så måste försöka träna lite mer denna veckan och äta lite mindre så man inte får för mycket fett på kroppen..

Sedan vid halv 6 tiden kom  bamse som jag skulle passa medans Ida och Martin var hos min hyresvärd.. och nu har han blivit hämtad så ska nog kanske ta och sova istället..

 

Natti natt kramar


torsdag

så var torsdagen avklarad..
jobbet gick la bra förutom att man var lite trött och lite problem med telefonnerna som skulle ut idag men fick ut dem i tid iaf :P

sedan när man kom hem så blev de en liten drink å sedan roddmaskinen i två simpsons avsnitt orkade inte träna så mycket tyvärr :( men rodde iaf en mil å några kalorier bort..

efter de så blev de en macka till lite mer simpsons och så har de inte hänt så mycket mer idag.. ska snart sova så de blir fredag snabbare :P

så natti natt på er å sov så gott kramar

en dag kvar av ensamhet

Ja du får la berätta lite om dagen.. på jobbet idag så har de inte hänt så mycket mer än att vi har lite kortbrist så har haft de lite svårt att laga volym å i morgon blir de nog bara värre.. fast de var ju skönt med onsdag iaf för då får man ju onsdagsfika :P bullar å ballerina och nästa vecka är de jag som ska fixa till gruppen får se vad de blir då :P

 

Var la hemma från jobbet vid 4 tiden och tog en smoothie med banan och hallon som jag brukar och efter de hade jag tänkt att gå ut och gå en runda men de mörknade så snabbt så satta mig och rodde å kollade på ”på smällen” vilket var en jätte lång film så de var tur att man inte var ute och gick.. blev ju ett 2 timmars pass på maskinen vilket min rumpa och knä inte tyckte om men vad ska man göra åt de är ju bara att träna vidare.. är riktigt slut i bena nu men de får ju villa under natten sedan å morgon är de igång igen..

Efter träningen hade jag tänkt att ta en macka till simpsons men när jag var klar så hade de redan slutat :( men var ju scrubs så de gick bra de med ;) sedan har jag bara slappat fram till nu när jag ska krypa upp i sängen hade jag tänkt

 

Så natti natt på er å sov så gott kramar

bara en dag kvar av ensamhet innan de är fredag å man får sällskap av johanna igen ;)


tisdag å min systers födelsedag

så har tisdagen gått med var lite trött på jobbet å vid 8 tiden fick man reda på att man skulle gå en utbildning om härdplast på jobbet så man vet hur man ska handskas med de eftersom de är rätt så farligt så fick en 3 timmar utbildning i de fram till lunch så de var en rätt så slapp förmiddag..
med sedan efter lunch så blev våran grupp lite utlånad till andra grupper som inte han med deras mål.. så eftersom de andra jobbar segt får vi bli utlånade vilket gör att vi inte hinner med de vi ska göra och då är de vi som åker på övertid för att de andra inte orkar jobba vilka superbra chefer man har :P

men men blir att köra lite volymrep i morgon istället för kortrep..

sedan när man var hemma igen så gick jag en runda för att sedan ro i en timme innan de var dax att varva ner till simpsons och så ringde jag telia igen å klagade så nu ska de skicka en ny box för att se om de hjälper, hoppas att de gör de :P

men nu är de sängen för mig natti natt å sov så gott kramar och grattis Johanna på den 29 års dag


senare på dagen

nu ska man nog hinna med att blogga lite innan man ska sova så mycket mer än jobb har de inte hänt idag :P

skulle gå ut och gå när jag kom hem men de regnade men tänkte gå ut iaf men eftersom de regnade så blev de riktigt mörkt snabbt :( så de blev ingen promenad :( men istället så blev de rodd å rätt så länge oxå eftersom jag kollade på step brothers å den var verkligen lång så de blev ett pass på nästan två timmar  :P

sedan nu så har jag kollat på de 4 första avsnitten på simpsons säsong 21 måste säga att de är riktigt bra =)

men nu ska man la fundera på att komma i sängen så man tyvärr orkar med att jobba..

natti natt på er kramar


skrivit igen

Har blivit lite lite bloggande på den senaste tiden men har inte haft så mycket tid över eller orkat sätta mig å blogga.. Men nu är de måndag igen å man sitter på jobbet å inte riktigt orkat börja jobba igen så tänkte jag kunde skriva lite först :p
men förra veckan hände la inte så mycket mer än att jobba först på dagen sedan gick en timme och efter de kolla på en film och ro lite samtidigt.. När de var klart på dagarna så var kl 8 så då var de bara att ta en macka för att sedan sova..
Men helgen var lite lugnare hämtade johanna på fredagen sedan blev de lite fika hos min syster på vägen hem.. Å på lördagen var vi i fåglum och firade johanna min syster så de var full fart hela dagen med fika och mat.. Å på kvällen blev de en film i sängen innan vi skulle sova.. Söndagen hände inte så mycket vi tog de rätt så lugnt och fixade lite mat innan johanna skulle hem vid 5 tiden.. Efter de så var de bara hem göra i ordning lite och sedan sova.. Så nu sitter man här på jobbet å de är en ny vecka :(

ha en bra dag nu ska man la jobba lite.. Kramar     

skulle fått ut dettai morse när jag satt på jobbet men de gick inte så lägger ut de nu istället :P
sedan ska jag ut å gå i regnet och efter de blir de träning


RSS 2.0