23/12 dagen innan julafton :)

så har man varit lite dålig på att blogga igen :p men men här kommer en sammanfattning om vad som har hänt.

i söndags så gick jag å Hanna upp rätt så tidigt.. efter en stund av vakenhet kanske 4 timar eller något sådant :P så bestämde jag mig för att göra de sista träningspasset för veckan å när jag var klar med det å duschat så kom Zandra å Jonas för att äta julmat och umgås lite.. efter julmaten blev det ett par rundor av BUZZ oxå viket Hanna vann båda gångerna..

på måndagen hände inte så mycket mer än att jag tränade och sedan packade ner lite kläder som jag skulle ha hos Hanna över jul och resten packade jag ner för att köra till fridhem.. innan vi åkte upp till Hanna åkte vi till hjulet i Vårgårda, det är en second hand affär där som bara har öppet en eller två dagar i veckan å alla säger att man kan hitt en massa saker där.. men jag å Hanna hittade absolut inget alls..

å vad har hänt idag då.. jo jag har gått med Hanna på stan när hon har köpt sina sista julklappar och sedan åkte vi mer när hennes farsa skulle julhandla.. allt detta tog nästan upp hela dagen.. å nu på kvällen så har man bara slappat lite..

men men nu kommer jag inte på något mer att skriva så här kvällen före julafton mer än GOD JUL på er och hoppas ni kommer ha en trevlig dag i morgon natti natt å kram


21/12 lördag å fredags blogg

får ta båda dagarna idag eftersom man kom hem lite sent igår..

fredagen började med att när man kom till jobbet så hittade man denna sak ståendes på bänken där jag brukar jobba

jag vann vist på ascoms lotteri som de har med alla anställda.. detta medförde att min gruppchef blev lite sur eftersom han inte har vunnit någon gång på de 7 åren han har jobbat där å jag vinner första gången man är riktigt anställd :p
så de var bara att ställa ut den i bilen och sedan börja jobba till 9, då ifmetall skulle bjuda de nyanställda på frukost och gå igenom lite saker som tog 2 timmar vilket var skönt.. sitta å slappa i 2 timmar å få betalt :)
efter de igen var det bara tillbaka att jobba ända tills 3 när man slutade..

direkt efter jobbet skulle jag åka upp till Lidköping och handla lite städsaker till huset och hämta Hanna. men eftersom jag fick korgen så ställde jag av den innan och alla de andra sakerna.. men precis när man skulle åka iväg till Lidköping så kom Martin förbi och skulle lämna lite papper till Håkan (han som jag hyr huset av, som är Martins bror) så då blev jag bjuden på lite lunch hos Martin innan jag åkte in till Lidköpng..

så när man väl kom in hade Hanna redan klippt sig å hon kunde också åka med å handla.. först åkte vi till cheapy där vi skulle ha lite lampkontakter och så hittade vi en lampa till hallen som vi köpte oxå..

efter det blev det åhlens där vi skulle ha ett diskställ och så blev det lite andra små saker som kom till när man gick runt där å kollade..

och sist kom vi till hjärtbergs där vi köpte lite rengöringsmedel och städartiklar så vi kunde städa ur badrummet.. är ju ingen som har varit där på över ett år så det var riktigt smutsigt.. blev lite kakor oxå eftersom jag hade lovat Ida å Martin på fika hemma hos mig..

när vi väl kom dit ut började jag nästan direkt med att försöka få rent i badrummet och efter en timme så var det nog ganska rent och jag satte dit mitt nyinköpta duschmunstycke som lyser och ändrar färg beroende på värmen på vattnet :P
 

medans jag städa där inne så diskade Hanna av lite saker å Martin lekte elektriker och fixade upp lite lampor å innan vi la ner för dagen så fikade vi lite..

här kommer lite bilder på hur det ser ut just nu.. lite stökigt kanske men den 26 ska det vara färdigt.. det mesta iaf så man kan bo där då..
    


lördag
idag har vi inte gjort så mycket mer än att åkt till evabäddar och köpt en resårbotten för 3200 så man har något att sova på och sedan åkte upp med den till fridhem som det heter dit jag ska flytta..
så här blev det med sängen:


när man kom hem igen så har det bara blivit att man har tagit det lungt.. resten av famijen har ju varit här idag och gjort julgodis å ätit julmat vilket man blev väldigt mätt på..
efter maten tog jag å Hanna ett bad i vårat badkar blev nog att vi var där inne å 1 till 2 timmar eller något sådant :P

å nu sitter man här på sängkanten med en sovande Hanna bakom ryggen :P så det är nog dax för mig att göra det samma.. natti natt på er kram

18/12 julklapp från jobbet

fick inte gjort så många kort idag eftersom alla skulle bytas display på men dom är slut å får inte nya på ett tag.. på eftermiddagen kom chefen men våran julklapp ett presentkort med lite olika saker att välja på får la se vad man tar..

när man kom hem testade jag att ringa nr 0511-371314 men ingen svarade å det var la tur de för de är mitt nya telenr till mitt hus å där är ingen förhoppningsvis och så finns det ingen tele där än.. får man se när de kopplar in mitt internet oxå så man kan surfa där..

sedan var det dax för träning och efter det lite mat.. innan simpsons började packade jag ner lite saker som ska ut till huset, lite filmer och sådant och så fick jag min vardagsrums lampa idag.. allt de ligger i bilen nu eftersom jag ska åka dit efter jobbet i morgon å städa lite..

men nu är det snart dax att sova så natti natt på er kramar


17/12 halva veckan klar

har inte hänt så mycket idag mer än att man har jobbat som vanligt och så hade vi ett möte de sista för att kolla hur vi kan bli bättre i våran grupp.. det var la de ända som hände där..

sedan var det hem å träna som vanligt som fortfarande könns jobbigare än vad de brukar göra.. börjar nog bli lite slutkörd, tur att de snart är lite ledigt snart så man kan flytta så man inte behöver tänka på de..

efter träningnen så tog jag lite att äta och fixade lite mat tills i morgon och nu har jag kollat på simpsons i en timme.. det är den bästa timmen på dagen :)

men nu ska jag göra mig i ordning för att sova lite snart.. så natti natt på er kramar

16/12 utbildning idag

började med att jobba fram till frukosten för att sedan ha utbildning resten av dagen..
skulle få lära mig lean konceptet  som jag är ganska ointresserad av men alla på jobbet ska gå den utbildningen..
så från 8 till 15:30 satt vi jag å 8 andra och byggde med lego.. vi skulle lära oss att få fram ett bra flöde på de klossarna vi skulle bygga till våran fejkade kund.. kanske var lite konstigt att bygga med lego men vi fick till ett bra sätt att jobba på så kunde fick sina bitar.. var ju lite roligare att göra det än att jobba så de gick la bra..
å i morgon är det tillbaka till de vanliga jobbet igen :(
sedan när man kom hem var det de vanliga träna äta lite och sedan kolla på simpsons..
men nu ska jag sova så man är lite pigg till jobbet.. natti natt å kramar


15/12 sista veckan innan jul

idag började den sista veckan av jobb innan man får lite ledigt över jul så man kan se till att flytta.. på jobbet var det ganska lugnt men lite segt sedan åkte jag hem å tvättade av bilen lite den var brun av dam istället för silver som den sak vara..
efter det blev det träning å lite mat sedan hände det inte så mycket mer idag.. får la se om det blir mer på bloggen i morgon.. kramar

14/12 fixat mer i huset

åkte in till skara för att fixa en brevlåda men det blev en liten julgran oxå man måste ju ha lite julstämning hemma ju :P och så blev det ett duschmunstycke som lyser när man duschar, en lite rolig sak bara å så ser man ju när det är varmt så man kan gå in i duschen.. så efter vi hade ätit hos Hanna så åkte vi ditt ut och satte upp lite saker å plockade i ordning.. hade tänkt att ta lite bilder men glömde det så det får la bli nästa gång vi åker ditt..
efter det så körde jag hem Hanna och sedan åkte man själv hem å fixade i ordning mat tills i morgon när man ska upp å jobba..

så nu är det dax att sova så man inte är så trött på jobbet som jag brukar vara på måndagar.. natti natt kram


13/12 inte mycket att skriva

har inte så mycket att skriva idag eftersom vi har sovit bort hela lördagen nästan :P vi gick upp å åt frulle vid 10 sedan skulle Hanna gå och duscha men istället la vi oss i sängen igen och sov tills nu :P kanske inte de bästa sättet att utnyttja en lördag.. men nu snart ska vi fixa lite tacos iaf så man får gjort något nyttigt idag

har inte så mycket att skriva om gårdagen heller mer än att man tränade som vanligt och sedan åkte till Lidköping lite senare än vad man hade tänkt men jag kom ju fram iaf

det var la de jag hade å skriva just nu.. så ni får la det bra.. kram


11/12 så var det helg igen

upp å träna vid 8 som vanligt sedan hände inte så mycket mer innan jobbet mer än att man ringde till bredbandsbolget å fixade så man får bredband snart och åt lite sopa innan man åkte..
på jobbet var de la inte så mycket annorlunda än vad de brukar vara mer än att man fick gå till linan för att limma BGA på några kort.. sedan till lunch så delade våran grupp på smörgåstårta som var till 12 pers å vi var bara 4 så man blev riktigt mätt :P

nu har jag inget mer att tillägga så får la sova istället.. natti natt kram


10/12 jobb jobb som vanligt

gick upp 8 som vanligt å tränade som gick lite bättre än igår.. sedan ringe bredbandsbolaget å sa att stattionen var full så jag var tvungen å ha fast tele.. så jag fick ringa telia och fixa ett nr..
efter det så var det bara att åka till jobbet å repa kort som gick rätt så bra faktiskt..
så mycket mer hade jag inte att berätta så ska la sova istället.. natti natt kram 


09/12 jobbig träning

gick upp 8 å tog mig lite att äta som vanligt.. sedan var det dax för träning.. kände mig inte allt för pigg på de men har ju satt upp att jag ska träna fem gånger i veckan minst å då ska man ju göra det oxå..
och på tisdagar burkar jag bara ha ett 30 min pass fast det är ett väldigt hårt pass med hög puls istället.. fast idag blev lite annorlunda.. det är två olika puls steg som jag ska köra 15 min st den första är 137-156 å den andra är 157-180.. å efter 3 minuter så brukar jag ha kommit upp i 150 i puls iaf men inte idag.. kändes inte som jag hade någon kraft i bena alls å att det bara värkte å kände mig helt yr.. men det var ju bara att ta i ännu hårdare och efter 10 min eller något sådant var jag uppe i den puls som jag brukar vara efter 3 min i vanliga fall..
å när jag var uppe i runt 154 i puls så kände jag mig ungefär som jag känner mig när jag tränar å har feber, de vill säga väldigt nära på att svimma tänkte nästan ge upp då men bestämde mig för att köra vidare .. vanliga fall så brukar jag vara mellan puls stegen 5 min låg å 5 min hög, men nu hade jag redan kört 15 min låg när bestämde mig för att försöka komma upp i över 157 i puls vilket var jobbigt eftersom jag redan körde allt vad jag orkade för att hålla mig på 155.. så de var bara att ta i ännu mer än innan (är väldigt viljestark när det gäller träning å ger mig inte så lätt).
jag lyckades faktiskt att komma upp i 167 i puls efter ett tag å liga där i några min innan man blev helt spyfärdig å började få svårt att andas riktigt kändes ungefär som om man var på väg att kvävas och inte fick luft.. bestämde mig då för att gå ner lite i puls och vila lite tills jag kunde andas någorlunda kontrollerat igen för att sedan försöka gå upp i puls igen..
och så gjorde jag i 1 och en halv timme innan min pulsklocka sa att jag hade kört 15 min på den höga pulsen..
så ett 30 min pass blev istället 90 min och jag mådde riktigt dåligt efter de men jag fick gjort mitt pass iaf :P

efter det så tog jag lite fruktsallad och fixade in lite filmer som jag har bränt ut in i min filmsamling så jag kan se vilka jag har å efter det så var det dax att åka till jobbet där det inte hände något över de vanliga så de är inget att skriva om..

å nu är det dax att sova å hoppas att morgondagens träning inte blir lika jobbig.. natti natt å kram på er


08/12 ny vecka igen

så vad det en helt ny vecka igen med sent skift så då hinner man inte med så mycket mer än att jobba å träna..
idag blev träningen direkt när man steg upp ur sängen eftersom Hanna fortfarande var kvar och så fick man ta frullen efter det i stället.. men det gick det med fastän det var lite halvt jobbigt att gå upp 8 å sätta sig å träna en timme när man knappt har vaknat..
efter träningen å frullen så körde jag hem Hanna och sedan var det bara att åka hem å hämta mat för att åka till jobbet efter det..
på jobbet var det som vanligt att de tre backarna som jag ska se till att de är fyllda med kort stod på högkant å var tomma som vanligt.. men men jag jobbar i mitt tempo å om det blir slut på kort får de andra ta upp det med darre d(chefen)..
vid 10 tiden så blev jag ensam i min grupp eftersom de andra två jag jobbar med gick hem lite tidigare.. fick stå ut att vara själv de sista 45 min som var kvar.. fast det gick rätt så bra..

det är la de som har hänt idag å nu är det dax att sova natti natt på er.. kram

föresten om ni har skrivit någon kommentar på något så gå tillbaka å kolla där om ni vill för jag brukar alltid lägga in en kommentar själv som svarar på eran :)


nu är det nästan natten

tja igen sa ju att jag skulle skriva igen fast jag har inte så mycket att skriva om.. men men kan ju skriva om att jag faktiskt har lagat riktigt god mat som en GBG:are lärde mig :P


sedan hade jag ju lovat lite bilder från mitt jobb å på mina skivor till bilen så här kommer de :)
 

så nu har jag inget mer att skriva just nu så det blir la sängen snart.. natti natt.. kram

7/12 glömt bloggande i helgen igen :P

får la börja med som var jobb fast vi hade inte så mycket att göra så våran grupp gick hem vid 12 istället :) var riktigt skönt faktiskt.. sedan åkte å fixade en julklapp till Hanna..
efter det så var det träning å efter det så var de redan dax för simpsons kl 8..
sedan blev det bara en lugnt kväll hemma med lite ps3 spelande, kul fredag eller :P

lördagen var jag å hela familjen på torget i Lidköping å kollade lite, å sedan fira Buddha hos Ida med lite fika å så fick han lite Silviakakor å lite lotter.. sedan åkte vi å lastade ut lite mer saker i huset å hämtade Hanna och åkte till Ida å fick i os lite mat..
sen fick Ida å Martin köra hem oss eftersom Johanna å Buddha hade med sig Harry så  vi inte fick plats  i deras bil..
när vi kom hem så körde vi lite buzz vilket jag vann :)  iaf första gången :P

å nu är det söndag å vi har kommit upp å fått i oss lite frulle å ska nog åka å handla lite snart så man får någon middag..
så får skriva mer i kväll om jag orkar :P

kramar


4/12 snart helg

jobbade som vanligt å där hände det inget speciellt, inte vad jag kommer ihåg iaf..
efter jobbet så åkte jag å hämtade ut mina nya bromsskivor till bilen å handlade lite.. får ta bild på dem i morgon å lägga upp dem här, kanske lägger upp bilder på hur det ser ut där jag jobbar.. Hanna var lite nyfiken på hur det såg ut där så har tagit lite bilder på den..
när jag hade hämtat dem så var det dax för träning kollade faktiskt på Shrek ett under tiden Eddie Murphy är så bra som åsna :P
sedan har det blivit en del GTA idag igen å nu är det simpsons.. fast snart är det dax för sängen så man orkar med den sista dagen på jobbet

så natti natt på er.. kram


03/12 en vanlig dag

upp å jobba som vanligt vid 5 tiden å gick hem 2..
det ända jag fick reda på idag var att jag ska ha linutbildning den 16 å att vi inte får något extra för att jobba den 2 vilket betyder att han vill att vi kommer å jobbar på en dag som vi redan får betalt för, tror han verkligen någon kommer att kom då.. chefer är roliga :P
sedan var det hem å träna å mitt i träningen så blev det strömavbrott så jag fick träna i mörker som inte var så kul..
fick reda på att de håller på att koppla in bredbandet oxå eftersom de ringde å frågade om numret..
så mycket mer har inte hänt förutom att man har kört lite GTA å kollat på simpsons å nu ska jag la fixa mina mackor tills i morgon å sedan sova kanske..

så natti natt på er.. kram


2/12 planerat framtiden :P

jobbat å lite lugnt var de på jobbet men har fått reda på att man ska gå linutbildning någon gång snart annars var det som en vanlig dag på jobbet förutom att man gick hem 30 min tidigare så man skulle hinna till banken innan två där jag hade ett möte..
när jag kom till banken fick jag reda på att de skulle ta en hel timme å jag som redan var trött å kissenödig :P
men men det gick bra å nu har man planerat lite för pensionen.. shit att man ska behöva tänka på den nästan precis har börjat jobba, fast det är ju bara 42 år kvar till pensionen :P
sedan var dert hem å träna ett hårt pass å sedan ta det lugnt
kollade med Zandra å Jonas om de skulle vara med på nyår men de var reda uppbokade fast det blir att man träffar dem i helgen förhoppningsvis var ju ett bra tag sedan man såg dem :)
å nu ska man snart sova tror jag så natti natt på er.. kram


1/12 sen blogg från helgen

blev inte att man bloggade i helgen för den blev inte riktig som man planerade skulle vara hos Hanna på fredag lördag å sedan åka hem till mig.. men det blev inte riktigt så blev i stället att man var i Lidköping hela helgen eftersom det blev så sent på lördagen å kändes bara dumt att köra så mycket fram å tillbaka bensinen är ju inte bilig även att den har gått ner en massa..
så vad gjorde man i helgen fixade kyl å frys å en dammsugare på fredagen det var la de ände vetiga som hände :P
sedan var det bara slappande å fixa lite telefoner hos Hannas mormor..

å idag har man jobbat tidigt å sedan tränat å nu tar man det bara lugnt

just nu har jag inte så mycket mer att skriva så ha det så bra.. kram


RSS 2.0