29/10 lååååååååång dag på jobbet

gick upp 8 idag för att få i mig lite frulle för att sedan komma på att alla de filmerna jag har fixat på senaste tiden hackar :( ska aldrig köpa konstiga märken på skivor så nu har jag beställt nya å bättre förhoppningsvis..
sedan var det dax för träning i 90 min.. nu börjar man äntligen att bli lite fris så nu är det dax att träna hårdare igen..
när träningen var färdig så var det tid att fixa mat att ha med sig å få i lite i magen innan man åkte till jobbet..

väl där så snackade vi lite om våran gruppresa till gbg den 8 då vi ska gå på casino och vara med på pokerturnering.. ska bli lite kul att vara med på de.. sedan var det bara att jobba som vanligt.. fast jag fick bestämt att man ska åka till Lidköping efter jobbet i morgon och sova där så i morgon blir det nog ingen blogg efter jobbet..

men nu är det dax att sova för idag.. natti natt på er.. kram


28/10 var ett tag sedan

får la börja  med att berätta vad som har hänt i helgen som kanske inte har varit så mycket.. jobbade på lördagen  för att sedan hem å äta lite innan man åkte till sin älskade Hanna.. tyvärr så var vi sjuka båda två så det blev inte så mycket gjort mer än att ta det lugnt.. men jag fick två presenter av henne ( själv tycker jag att en är tillräkligt mycket ska ju inte lägga ut en massa pengar på mig ju :P fast det är alltid roligt att få det å uppskattar dem verkligen).

sedan var det söndagen som inte hände så mycket på heller.. nu kanske detta låter tråkigt men det är de inte det kan vara skönt att bara ta det lugnt med någon man tycker om.. fast vi var faktiskt ute å köpte mer köttfärs till tacosen som blev över i från lördagen.. å efter det så var det dax för mig att åka hem igen :( eftersom det är jobb på måndag..

på måndagen började man med att gå upp vid 8 å att ta lite att äta för att sedan försöka må så bra så man kan träna lite.. så jag satte mig och fixade lite film innan jag satte mig och rodde en timme.. efter det så var kl rätt så mycket så det var bara att ta lite och äta för att sedan åka till jobbet.. där hände la inget så speciellt mer än att de fortfarande är maxtid..

men det känns som om jag tappat lite skrivning om mina tankar, får försöka bli bättre och skriva lite mer om dem igen.. får tänka på de under dagen och se vad man kan skria om dem när man kommer hem..

ha en bra dag allihopa.. kram


24/10 lööööööööööön :)

börjar med gårdagen som inte är så mycket att berätta om, sov jätte dåligt eftersom man hade feber.. å jobbet var inte så kul att vara på.. när man kom hem så blev det lite mat å sedan skulle jag bara sova lite fast det blev några timmar längre.. så när man vaknade så var det bara att lägga sig igen å sova..

sedan idag mådde man kanske lite bättre men har fortfarande ont i halsen.. var fult hus på jobbet idag de andra skiftet kom oxå.. sedan fick man reda på att de var jobb i morgon oxå så det blir la en tidig natt idag igen.. när man kom hen så har man bara tagit det lugnt..
men när man skulle betala sina räkningar så fick man se något intressant tillgängligt belopp 52 000kr :) var men verkligen inte bered på så nu kan man ju köp min fälgar till bilen

kramar allihopa


22/10 en förjälvig dag :P

vaknade upp med jätte ont i halsen å mådde inte alls bra.. tvingade i mig lite flingor innan jag åkte till jobbet å vägen dit blev inte bättre.. fick ett rådjur i fronten, knuffade bara till de lite men av den hastiga panikbromsningen så flög min mp3 spelar å mat omkring i hela bilen.. kände att de kommer att bli en super bra dag :P eller inte.. när man kom till jobbet å skulle börja repa (reparera) korten så fick jag inte igång programmeringen å då blev jag ju ännu gladare.. löste sig med att starta om datorn, som inte hade varit så farlige om det inte tar en halvtimme för den att starta upp..
sedan fick la resten av dagen rätt så bra med tanken på att man var sjuk å mådde illa.. vi fick oxå reda på att vi ska jobba 4 timmar extra plus den halvtimmen vi redan jobbar extra.. så nu är det maxmax tid..
tror inte detta kommer hjälpa så mycket med tanken på att man bara blir ännu mer omotiverad till att jobba å har fortfarande inte fåt reda på om man ska jobba lördagen eller inte, skulle de inte kunna planera lite snabbare..

när man väl var hemma så tog man lite att äta å sedan la sig i jacuzzi en timme och en powernap på en timme som blev 2.. å nu skriver man här innan man ska fixa mat tills i morgon å sedan sova.. jag hoppas att i morgon kommer bli en bättre dag

så natti natt på er...kram
å Förlåt Hanna att jag inte har svarat så mycket idag :(


21/10 dagen efter

upp 20 över 4 igen å iväg till jobbet å ta det lugnt i en halvtimme tills kl är 6 då vi börjar jobba lite :P
sedan kom chefen å snackade om att han ville ha beordrad övertid samtidigt som vi har max tid känner inte så kul att ha de.. får se hur det blir i morgon när han skulle ha bestämt sig..

sedan var det hem å träna i en timme är itne kul att göra det när man är sjuk men man måste ju hålla igång..
å resten av dagen har gått åt att fixa ut lite filmer å nu ska man la snart fixa mat tills i morgon å sedan sova..

natti natt på er.. kram


20/10 23årsdag

idag är man ett år äldre från 22 till 23
idag var det att gå upp 04:20 :( börjar en halvtimme tidigare denna veckan.. när man kom till jobbet så satt vi å snackade i en halvtimme för att komma igång :P sedan var det jobba som vanligt å precis innan man skulle hem så fick man sin rock med namn så man inte behöver den vita längre, nu är man en av de anställda :)

sedan när man kom hem tog man lite frukt innan det var dax för träning tog en titt på vågen innan man tränade har gåt upp 2% fett från 8% till 10% :( sedan föra veckan är inte bra att fylla är blir ju tårta då.. så nu är det dax att inte äta någon mer bit å inga kakor eller dricka :)
blev ett träningspass på 90min på roddmaskinen sedan var men rätt så slut..
efter det så blev det en macka å sedan en lugnt kväll

är inte bara min födelsedag idag är oxå en månad med Hanna :) har varit en jätte bra månad :)

men nu är det dax att sova eftersom man ska upp vid 4 igen :( natti natt å kram


19/10 helgens blogg

Lördagen började med träning eftersom det inte blev någon på måndagen å måste ju ha gjort mina fem pass per vecka ju annars blir det inte bra.. Dissade att vara med Hanna för att kunna träna kändes jätte dumt men måste ju hålla igång träningen, speciellt nu när man har ätit lite tårta.. Kanske får lägga på ett pass nästa vecka pga tårtan å kakorna å så har man kanske börjat bli sjuk, hatar att vara de blir så jobbit att träna då man mår riktigt pissigt men man kan inte hålla upp iaf får stå ut även om veckan kommer att vara riktigt jobbig..


Men åter till vad man gjorde mer på lördagen.. Efter träningen så blev det lite fika med Ida å Martin innan de åkte in till Alingsås dit vi skulle senare oxå.. Men först skulle Hanna komma till mig så hon oxå kunde åka med å kolla på ljus i Alingsås.. Så på eftermiddagen kvällen så åkte vi in å åt korv å bröd innan vi gick ut å tittade på de..
Här är en bild från Alingsås som jag tog:


Sedan blev det fika hos Johanna med tårta å efter det var de hem till sängen å sova..

idag har det inte hänt så mycket faktiskt fixat lite nya buzz spel å sedan tagit ett bad.. Sedan så kom de å hämtade Hanna å då blev det jätte tomt å ensamt :( älskar verkligen att vara med henne, behöver inte göra något speciellt kan bara ta det lugnt å ändå ha det trevligt.. sedan kom mina systrar med deras killar hit oxå en lite stund..
 nu har man gjort i ordning allt å fixat mat tills i morgon och är nog dax för sängen börjar 30 min tidigare i morgon :( får se hur trött man är..

natti natt på er å ha det bra.. kram


17/10 dag med Hanna

orkade inte skriva blogg igår så får ta det idag.. men det hände inte så mycket tränade var ute å gick å sedan åkte till jobbet.. sista dagen i veckan.. å så kom Anders från manpower med tårta som vi fick för att man slutade hos dem å började på ascom istället.. efter jobbet så var det bara hem till sängen å sova..


har hänt idag då? skulle upp å träna men blev ändrade planer åkte till Lidköping för att träffa Hanna och så åkte vi tillbaka hit å bara tog det lugnt och åt lite.. å vid 6 tiden så körde jag hem henne igen eftersom hon skulle vara hemma idag.. så vid 8 tiden var man hemma igen å då var det dax för träning 80 min i roddmaskinen blev lite svetigt :P


å nu har man tvättat sig tagit lite att äta å sedan lagt sig i sängen å kollar lite tv innan det är dax att sova..


natti natt på er... kram 


16/10 långa dagar

han inte å orkade inte skriva blogg igår nu när det är maxtidpå jobbet vilket gör att man kommer hem å är i sängen vid 12 å då orkar jag inte skriva något kollar bara lite på facebook å mail å smsar lite med Hanna..

men idag ska jag skriva iaf.. igår så tror jag inte det hände så mycket mer än träning å jobb kommer inte ihåg något annat iaf..

och idag har det blivit samma fast lite mer stressigt eftersom vi börjar tidigare på onsdagar..
men en jobbig sak som hände idag var att jag märkte att min mp3 spelare vägrade att starta helt laddskärmen kom bara upp å sedan stannade den. funkade inte att köra den i felsäkert läge heller å inte koppla den till datorn för att formatera den.. fösta tanken var fan vad jobbigt att den inte funkar.. men när jag åkte till jobbet så lät jag den ligga med boot skärmen igång å se om den hade startat när jag kom hem.. men det hade den inte batteriet hade tagit slut istället å när jag satte i laddaren å startade den så gick den igång helt.. vet inte vad det var som var felet men nu funkar den igen iaf.

på jobbet har jag lyssnat på pod deluxe istället är lite roligt faktiskt men avsnitten börjar ta slut nu å det gör min pigghet oxå så jag ska nog sova nu.. natti natt på er å ha det så bra.. kram


13/10 måndag igen

vaknade upp bredvid min Hanna vilket som är trevligare än att vakna upp i en tom säng. hade planerat att gå upp vid 9.. fast de planerna brukar inte hålla så bra tror klockan var vid 11 när vi kom upp å tog en snabb dusch för att sedan äta och köra hem Hanna..
sedan var det att åka hem igen å ta lite å äta och fixa med något till jobbet..
var en riktigt tråkig dag på jobbet idag.. hade massa att göra å var bara två personer i min grupp eftersom krämer är ute å jagar denna veckan.. det blev ju inte bättre att de har börjat med max tid så man är tvungen att jobba 30 min längre på dagen. vilket gjorde så man kom hem nästan kvart i tolv på natten :(

så det var bara att komma hem å sova.. ha det.. kram

12/10 ullareds helg

blev inget skrivet igår eftersom vi var i Ullared.. fast jag hade ju kunnat skriva, hade ju med datorn men orkade inte när vi var klara där.. vi hade två 4bädars stugor så i den ena så sov min syster med kille å mina päron och i den andra jag å Hanna å Zandra å Jonas som vi övertalade till att stanna.. så det var fult upp på kvällen med att terra Johanna å farsan så det var därför man inte han skriva.. inne i Gekås så var det fullt med folk på lördagen så då orkade vi inte gå så länge..
blev bara ett par mysbyxor å två tjocka tröjor..
höll nästan på att glömma att efter vi hade ätit mat i stugan så kunde inte Johanna hålla sig längre så då kom det fram att packet till mig :) en vattenkokare som jag har kollat lite på.. så tack till er alla..

på söndagen hade vi tänkt att vara där när de öppnade så kanske det skulle vara lite mindre folk där.. å faktiskt så var det de.. behövde inte trängas så mycket å hittade lite mer kläder till mig å två simpsons boxar.. sedan kollade vi på lite kläder till Hanna.. för att sedan börja bli trötta igen å gick igenom de sista lite snabbt så man kunde komma ut där ifrån..
efter en lite snabb fika så gick vi till netonnet å skaffade en ny mobil till mig eftersom den gamla börjar bli dålig å så ska jag ha en med comviq på så Hanna kan smsa mig..

så allt som allt blev det nog köp för runt 6000 kr tur att man får bra lön :P

på vägen hem stannade vi till hos Johanna å budda å spelade lite wii golf å sedan blev det hemma och äta pannkakkor som är så gott..

å nu är man helt slut å ska nog sova snart ska bli så skönt :)
natti natt på er alla.. kram


10/9 fredag på lördag morgon :P

han inte skriva i går så får göra de nu innan frukost :P
det var upp vid 5 som vanligt å iväg till jobbet som slutar 3 på fredagar :( tråkigt att jobba en timme längre på fredagarna..
annars var det som en helt vanlig dag förutom att de ställde in lite nya blommor i fikarummet så det ser lite snyggare ut.. angående jobbet så gick det inte lika bra som de brukar korten bara krånglade å fick skrota en massa..
eftersom man slutade tre så slutade man samtidigt som en del dagare.. å detta gjorde att de blev lite race hem.. är en i en annan grupp som oxå bor åt detta hållet å har en sport focus.. så detta medförde att deg gick i 140-160 på en 70 väg :P vilket kanske inte är så bra med tanken på mina slita däck å att de var blött ute.. är ju inte en så bra kombination finns ju en risk att man hade kunnat tappa greppet å flugit av vägen vilket inte hade varit så kul då hade man ju pajat bilen, vilket man inte vill ju :P men det gick bra inga skador på bilen..

sedan blev det träning å fixa i ordning sig för att sedan åka å hämta Hanna och sedan åka tillbaka hit för att träffa Zandra å Jonas.. vid 12 tiden på natten så var Jonas ute ån testade in bil lite å sedan testade jag hanns.. kan säga att de känns som om hans har lite mer drag fast det kan ju bero på att han har turbo i sin :P sedan blev det sängen å sova lite innan vi ska upp å åka till Ullared..

blir mer skrivet i kväll.. kram


9/10 torsdag

upp å jobba vid 5 som vanligt denna veckan.. var en ganska bra dag på jobbet idag fick gjort en hel del, å var inte så trött som jag har varit hela veckan..

när man kom hem så var mina systrar där eftersom de har varit hos min kusin när kungen var där å hälsade på..
sedan blev det att man skulle träna men nu kom tröttheten fram å somnade i sängen en stund å när man vaknade kände man verkligen inte för att träna men man måste ju så det var bara at sätta igång med 90 min träning.. sedan har jag inte gjort så mycket mer än att fixa frukost tills i morgon..

å nu ska jag försöka sova snart så man får lite mer sömn någon natt.. natti natt på er.. kram


8/10 onsdag

gick upp å åkte ifrån min älskade vid 5 tiden, jätte tråkigt men man måste ju jobba :( allt gick som vanligt på jobbet fast vi hade inget onsdagsmöte eftersom det finns en massa att göra..
sedan ficka man åka hem till sin älskade..
började att limma fast ena sidokjolen som inte gick så bra till en början men sedan kom jag på hur man skulle göra för att få de bra.. medans de torkade så gick jag in å tränade en stund för att sedan fixa andra sidan som gick bättre med en gång..

efter de så fixade jag lite mat till Hanna å mig i morgon.. blev makaroner å falukorv fanns inte så mycket mer hemma.. innan jag körde med Hanna så fick man ha lite mysigt med henne å kolla lite på tv..

nu ska jag fixa lite mackor till frukost till jobbet i morgon å sedan sova tror jag så man är lite pigg i morgon

ha det så bra.. kram


7/10 tisdag

blev lite stressigt i morse men kom till jobbet i tid iaf :P sedan blev det jobb som vanligt.. å mina arbetskamrater tyckte de var lite kul att man var trött på jobbet.. de filmade mig när man nickade till lite.. annars hände de inte så mycket där..

när man kom hem så blev de en timme träning som vanligt och sedan tvättade jag bilen så jag skulle kunna limma fast mina sidokjolar.. men när man hade ätit lite å skulle börja sätta på kjolarna så hittade jag inte skruvarna.. letade över allt men hittade dem inte så åkte upp till Lidköping å hämtade Hanna istället å då blev allt bättre.. på vägen hem fick man reda på att man hade låst ute några å att farsan hade lagt undan mina skruvar.. så det får bli att sätta på dem i morgon istället.. men nu ska man ta det lite lugnt innan jag å Hanna ska sova..

natti natt på er.. kram


6/10 måndag

gick upp 5 och åkte till jobbet och där hände inget extra än vad som brukar hända..
när man kom hem så tog jag lite frukt att äta och ringde för att kolla vad man kan få för pris på de fälgarna man ska skaffa kostade.. han skulle höra av sig så jag började plocka ner lite saker på bilen för att byta lite delar på den.. när ena sidan var färdig så ringde han upp 18" gick på 19000-20000 å 17" 16000-17000 så det blir nog 18" till våren..
sedan blev det att träna i en time å sedan lite macka..
efter det så blev det att man fixa andra sidan av bilen som var lite jobbigare å så började det ju bli mörkt oxå som inte gjorde det lättare.. men det jobbigaste var när man låg under bilen så fick man en jäkla massa sand å skräp fast det är ju bättre de än att hela bilen åker ner på en, den stod ju inte allt för stadigt på originaldomkraften men det gick ju bra som tur var :P

men nu är det dax att sova tror jag natti natt på er.. kram


5/10 söndag

sov till 11 idag innan man kom upp i fick i sig lite frulle.. sedan skulle vi till min syster å ixa med bilen men det blev inget med de eftersom de var upptagna så jag får fixa de hemma i morgon istället.. så vad hade vi för oss idag då..
då planerade vi att åka å kolla på lite möbler istället fast det blev aldrig av de heller man är ju lite slö på söndagarna..
de vi fick gjort idag var att kolla på transformers det är typ de enda man fick gjort idag..
åkte hem från Hanna vid 7 tiden riktigt tråkigt att göra det och så var det ju skitväder att åk i oxå..
när man kom hem vid halv 9 tiden så blev det lite träning i en timme.. måste ju ta igen lite träning som inte har blivit av..
fixade lite mat tills i morgon oxå.. det är nog allt som har hänt idag å nu är det nog dax att sova

natti natt på er.. kramar
å älskar dig Hanna du betyder så mycket


4/10 bulldag idag :P

Vi kom faktiskt upp ganska tidigt idag eftersom vi skulle till Alingsås å kolla i affärer å så skulle jag klippa mig.. fast även att vi kom upp tidigt så kom vi inte iväg för än vid 11 eller något å till råga på allt så var det folk föra mig på klippningen så det blev inga affärer..
såhär blev håret (ingen bra bild men är lite trött å då är det är lite svårt att ta bra bilder)

åkte till min syster i Alingsås å åt bullar istället och så fixade jag lite med hennes dator..
sedan var det at åka till min andra syster för att få lite mat och så skulle jag fixa med bilen, fast på vägen upp blev det ändrat till si morgon eftersom Hanna skulle bort då så då kan man ju ta det när man är själv..
när man kom fram så blev det klyftpotatis å kycklingfilé ( kyckling är alltid gott :) ) tyvärr så blir det alltid att man äter för mycket så efter en stund så gick vi ut å rastade bamse ( deras hund) för att sedan fika igen :P ( ännu mera bullar) så nu får det verkligen inte bli mer sådant på ett bra tag..
vid 6 tiden blev det bestämt att vi skulle träffa lite kompisar till Hanna hemma hos henne som hon har försökt planera hela dagen :P å i går oxå..

vi blev hela 5 st som kollade lite på tv å sedan spelade lite buzz.. jag å Hanna körde tillsammans så vi skulle bli 4 spelare.. gissa vilka som vann jo jag å Hanna gjorde det vist är vi bra ;)

å nu sitter man här när de andra har gått hem å kollar på när snygginen äter start å yoghurt eller något i den stilen :)

men sov så gott på er alla natti natt.. kram


3/10 ledig fredag

Kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår men jag tror det började med att man gick upp å fixade frukost å sedan tränade lite över en timme på roddmaskinen.. enligt den så är man super fitt om man kollar hur snabbt man får ner pulsen efter att man har tränat, från 174 i puls till 95 på under en minut det ska vist vara riktigt bra. det visar iaf att träning ger resultat :)
fast nästa gång jag tränar ska jag inte ha skor på mig, de gjorde så jag fick vattenblåsor på hälarna vilket inte är så skönt..
vad hade man för sig sedan tror inte de var så mycket tog det lugnt och åt lite mat innan man åkte till Lidköping för att hämta Hanna för att sedan åka tillbaka hit..
skulle fixat egen pizza men när vi kollade upp receptet på degen så skulle den stå en timme å så länge kunde vi inte vänta var ju hungriga nu ju se det blev köp pizza (jag ska ju inte äta sådant får bli extra mycket träning nu så man får bort de igen). sedan kollade vi lite på cuju å sedan tog vi ett varmt bad kanske lite för varmt :P kunde vara i badrummet..

sedan blev det sängen å lite massage å sova så det blev inget bloggande igår så fick skriva de nu istället..
med Hanna lekandes med min mobil å försöker ta kort.. detta blev resultatet så här ser man ut just nu (vill bara påpeka att man ska klippa sig idag det ser ju förjävligt ut :P )


får lägga upp en bild i nästa inlägg när man år klippt så får ni se skillnaden

men nu är det dax att göra sig iordning å åka in till Alingsås.. ha det så bra allihopa.. kramar


2/10 sista dagen på jobbet för denna veckan

lyckades att komma upp vid halv 9 idag å få i mig lite frukost för att sedan bränna ut lite filmer..
sedan vid 10 tiden så fick man ta sig i kragen å börja träna.. testad min nya roddmaskin idag.. var jobbigare än vad jag hade tror å så blev man skit stel i axlarna någon timme efter träningen.. men nu har det gått över som tur var..
sedan blev det bara slappa å lägga in lite nya filmer innan jobbet..

väll på jobbet hände det inte så mycket heller var bara en helt vanlig dag.. förutom att man fick sitta vid limroboten å limma lite kort.. hittade ett par grymma glasögon där.. uv glasögon så kollade man upp i lamporna så lyste de grönt istället för vitt :P
erkänn att man ser lite grym ut i dem :)



å nu ligger man i sängen medans det åskar en massa där ute å ösregnar
kanske ska ta å sova så det blir fredag då man får träffa Hanna igen längtar så

natti natt på er å sov så gott :P


1/10 min månad

nu är det oktober igen å inte så långt kvar tills man är 23 bara 20 dagar

men vad har man gjort idag då lite produktiv har man varit.. gick upp vid 8 å åt frukost för att sedan gå ut å gå en väldigt kort sväng innan dhl kom med mitt paket så då var det bara att väna å gå tillbaka.. måste ha gett rätt så bra vägbeskrivning eftersom de hittade direkt..

nu var det bara till att sätta igång å fixa ihop sin roddmaskin som man hade fått tror jag klarade det under en timme faktiskt :P men tyvärr så blev det inget test av den idag eftersom man nog inte är riktigt frisk, men i morgon blir det de även om sjukan inte är riktigt borta.. känner mig lite slö har ju inte tränat sedan i måndags.. fick bli en promenad till innan man åt lite soppa å åkte till jobbet.

väl där så kunde man inte stämpla in längre eftersom man inte är manpower länger å inte fått reda på de nya numret..
efter någon timme eller två så kom chefen men mitt anställningspapper å numer så man kunde stämpla in så nu är man officiellt anställd på ascom.. har till och med fått beställa tröja idag, får la se när de kommer..

dagens klantigheter har varit att man har limmat fingrarna igen fast inte lika mycket som det blev igår.. men man har oxå satt en 400 graders lödspets i fingret som dessutom var sönder så någon svart sörja rann ut.. så nu är det ett lite hål i fingret.. med det är la inte de farligaste, gjorde det för några timmar sedan å det svider fortfarande i hela fingret.. har en aning om att det svarta i lödspetsarna inte år så bra att få i sig :P får la se om finger är kvar när man vaknar :P HAHA

fast nu är det snart dax att sova natti natt på er.. kramar 


RSS 2.0