vad man gjorde resten av söndagen

Idag har varit en rätt så lugn dag har bara städat lite å plockat i ordning och skrev ett rätt så långt blogg inlägg.. som fick vissa att få tårar verkar de som :P men de behövs inte allt är bra med dig.. allt känns bra efter andra dagen med deff bara 23 kvar typ :P

Nu ikväll har jag fixat ut filmen max payne som jag ska kolla på nu så får sluta blogga å kolla på den å sedan sova..

Så ha en bra kväll å sov så gott natti natt.. kramar


väntat inlägg

Nu är ni allt lite nyfikna på om man köpte något i Skövde i fredags blev ju inte att jag bloggade å inte i går heller så får ta å skriva allt nu istället :)

Jobbet i fredags var inte så annorlunda som de brukar vara så där har jag inget att skriva om..

Men efter jobbet så åkte jag in till Skövde till en sportbutik å handlade lite saker, vet att de är några som undrar vad de var man handlade :P blev en ny våg som är lite noggrannare än den andra å visar lite mer info så jag kan hålla koll på att de inte går allt för fel.. köpte också en bänk att göra situp på å de viktigaste utav allt mat i en hel månad i pulverform som vissa kanske inte tycker om att man nästan bara ska äta sådant.. men nu blir de så iaf fast med lite ändringar kollade igår lite på de å räknade ut att om jag strikt gick på de så hade jag bara fått i mig 300kcal per dag vilket är väldigt lite så får lägga till lite å äta något var 3 timme..




Sedan när man kom hem så var mina päron här uppe med min syster å kille hos hans föräldrar eftersom de skulle kolla på några sällsynta blommor å de frågade om man ville med ( inte för att jag gillar att kolla på blommor så mycket men man får ju komma ut å gå lite så de gjorde jag) sedan när vi kom tillbaka till Martins föräldrar så blev de fika där mitt sista fika på ett bra tag så de blev lite extra kakor :P efter de var de bara att åka hem å lägga sig upp 04:40 på lördagen å jobba (fick iaf 4 timmars sömn)

Å på lördagen började min nya mat, proteindrinken var inte allt för dum smackade riktigt bra faktiskt men inte vitamintabletterna.. väll på jobbet trodde jag att jag skulle vara jätte trött å knappt har sovit å i vanliga fal brukar jag vara de.. men de var man inte var jätte pigg hela dagen faktiskt ( min nya kost kanske hjälper till så jag får i mig de jag behöver när jag tränar rätt så mycket, har alltid känt att kroppen har varit helt slut hela tiden) sedan på jobbet fick vi en smörgås till frukost vid 9 tiden å de blir nog att man tar med sig en knäckemacka till jobbet som frukost så man får något att tugga på å inte bara drinkar hela dagen.. men till lunch blir de det iaf ett tag innan jag går över till mat inge..

När man kom hem blev de en drink till innan träningen å en efter med glutamin i vilket gör så att kroppen orkar mer å hjälper musklerna att återhämta sig efter träningen igen så de inte bryts ner.. detta kommer jag ha koll på med vågen oxå så jag ser att de är rätt saker som försvinner.. att man får bort underhudsfettet å har kvar de viscerala fettet som man behöver, att min vilometabolism inte sjunker för då måste jag börja äta mer å att musklerna inte bryts ner utan byggs upp..  har inte riktigt bestämt mig om jag ska skriva upp de här varje dag eller om man ska ta en sammanfattning av de efter en vecka eller något sådant blir nog en sammanfattning..

Efter träningen så hände de inte så mycket mer städade lite å blev att jag körde lite need for speed innanman blev så trött å inte orkade mer..

Men nu är jag vaken igen å fått sovit ut tagit min drink å är jätte pigg :) känns så härligt att vara de, har inte varit de på länge..

Men ska städa vidare nu hade jag tänkt å så får man se vad man hittar på sedan.. kramar å ha en bra dag


torsdag

Jobbat som vanligt blev bestämt att man ska jobba på lördag också så man får in lite extra pengar :P

Å när man kom hem så tog jag å tränade i 90min för att sedan ta en macka å duscha..

Vilket snabbt sammandrag av man har gjort idag men har ju inte hänt så mycket mer :P


Å ne H jag ska inte handla upp alla pengar i morgon å om du vill får du följa med..

Kramar på er å hoppas man får mer att skriva i morgon


lill lördag

Jobbet var som vanligt hände inget kul där mer än att man fick lära sig att swoppa telefoner..

Sedan när man kom hem ringde farsan att han var på väg till mig å ville ha kaffe så de var bara att sätta på de å fika lite med honom när han kom för att lämna av en frysbox å min CYKEL har saknat den :P




När han hade åkte så tog jag tag i min träning blev lite senare än vanlig men de gick bra iaf..

Resten av kvällen har jag tvättat av boxen lite han bara utsidan innan jag tröttnade får ta resten i morgon..

Har kollat runt lite på internet nu å har bestämt mig att åka in till Skövde på Fredag efter jobbet å kolla på lite träningsredskap å lite deff mat och en bättre våg så man ser att de inte går allt för mycket över styr med kroppen.. hoppas ni som tycker att jag inte ska träna så mycket tycker de är förnuftigt.. om jag köper de jag tänker å börjar deffa riktigt så kommer de att följas upp här på bloggen hur de går, så om de är någon som skulle vara orolig för mig kan kolla hur man mår.. men men de blir att börja på lördagen om de blir något.. kommer nog att jobba lite då oxå så man får lite extra pengar..


Slut på bloggen idag å blir nog sängen nu.. kramar på er  


tisdag

Har la varit som en vanlig dag på jobbet hände inget spec..

Å är man kom hem så var de dax för träning i en timme för att sedan ta en macka å ta de lugnt.. skulle städa vardagsrummet idag men blev inte så satte mig på kollade lite på internat å har räknat ut att jag ska äta 2000 kcal per dag för att gå ner.. så i morgon ska jag räkna lite på de å se hur mycket man får i sig nu å vad man kan dra ner på kanske blir att man kör på lite pulver också..

Men nu är de dags för sängen för min del.. natti natt å kramar


ny vecka

En hel vecka jobb framför sig alltid så kul.. vick reda på av mötet handlade om idag å han sa att de inte var några mer varsel denna gången men att företaget har börjat gå riktigt back nu å han sa om de fortsätter så här så blir de med varsel för att dom ska klara de.. å de ser ju inte allt för bra ut när vi bara går med mer minus hela tiden..

Men har nästan ändå bestämt mig att leta något jobb här uppe eftersom jag bara får ut 14000 å 3 tusen i resor varje månad så kan jag ta ett jobb där jag får 11000 å ändå ha lika mycket över.. får la se om man kan hitta något, förhoppningsvis så kan man hitta något man tycker om mer..

På vägen hem så åkte jag förbi Nissan i Vara å kollade om de viste varför de låter så höger fram på min bil.. å de gav mig några tips som jag kunde testa att göra.. var lite vanligt att de lät så..

När man kom hem så blev de träning å sedan ta en macka å varva ner lite innan jag började städa köket hallen å badrummet.. å i morgon blir de vardagsrummet..

Å de sista jag har gjort nu är att man har betalt räkningar å blivit fattig..

Men nu ska jag hänga upp tvätten å sedan sova.. natti natt kramar


Föresten den som skrev den kommentaren vet jag vem de är med lite rotande runt på internet så kunde man lista ut de :P så jag vet vem du är som undrar :P


slut på veckan

Varit en riktigt slapp söndag.. gick upp ganska sent hade la ätit frukosten klar vid 12 tiden :P

Sedan blev de att man körde lite guitar hero å sedan fixa lite mat å lite mer spelande :P

Å vid 8 tiden körde jag in Hanna å var å skaffade lite mer mjölk köpte lite för lite så de var slut nu..

Men nu är man hemma igen å har mjölk för veckan.. men  är dax att sova nu jobb i morgon..


Natti natt på er kramar


lördag kväll

Får ta å säga hur maten blev nu då som jag sa att jag skulle.. å de gick att äta smackade rätt så bra.. men Linda har rätt man ska inte ändar på de blir inte lika gott.. så du får komma upp med alla saker man behöver så får du la laga de som de ska lagas :P

Å nu ikväll så har jag varit i Fåglum eftersom min syster å Martin skulle testköra en bil som de kanske ska köpa.. blev en massa mat som vanligt när man är där.. så nu ör man hemma igen å jätte mätt

Blir la kanske sängen snart så natti natt på er.. kramar


trodde de var söndag idag :P

Satan nu har man inte hunnit sitta å blogga något men får ta igen lite nu iaf..

Nu får man försöka tänka tillbaka vad man har gjort för saker.. 

I torsdags så började man dagen med en bra frukost havregrynsgröt med fibrer å linfrön ( dom på jobbet tycker de är jätte kul att man äter så nyttigt på mornarna ) å så fastnade man vid teven hittade faktiskt en kanal som visade downhill.. så min träning blev en timme försenad :P en efter en å en halv timme hade man rott 2mil..

Efter de så åkte jag in till Lidköping för att handla å så träffa Hanna också.. blev att vi köpte potatisgratäng å några köttbitar som vi gjorde i ordning hos mig å åt.. gjorde mjuk pepparkaka också fast fusk varianten bara tillsätta vatten å in i ugnen.. fast den blev inte så bra hade inget ströbröd så den fastnade i formen lite men smacken var inget fel på iaf tur de :P

Sedan kollade vi på Sensless innan vi gick å la oss..

Å igår så var de en lite halvt rörig dag :P hade planerat att åka ner till Fåglum å in till Alingsås en sväng.. men de planerna sprack totalt.. sedan när jag å Hanna var inne i Lidköping för att köpa lite saker vi hade glömt å de nya Guitar Hero spelet så ringde Martin å sa att de kanske skulle åka till Fåglum på kvällen eller att hela familjen skulle träffas här uppe någon stans.. men men inget av de hände heller.. blev att jag å farsan kollade på tractor pulling i Lidköping istället.. var riktigt skoj förutom att de regnade lite då och då så man fick stå å vänta tills de slutade så de kunde köra..

Sedan blev de att man hämtade bilen som stod vi Hanna å så fick man med sig henne hem igen eftersom hon ville spela lite gitarr :P

Å nu är vi på dagens dag.. blir la lite spel å sedan ska man se tills så hon pluggar lite tyska medans man göra mat.. blir en kyckling rätt som Linda lärde mig jätte god tyvärr så har jag inte alla saker hemma så får ändra receptet lite hoppas de går bra för henne :P får skriva hur den blev sedan..

Men nu ska jag la vara lite sällskaplig å sluta att skriva.. kram på er å ha en bra dag =)


lång helg

Så har man jobbat klart för denna veckan å de var la tur de gick inte alls bra på jobbet idag telefonerna bara krånglade å fick byta en massa kort.. men men klarade hela dagen :)

Sedan var de bara hem å träna som gick bättre än på jobbet.. en timme senare så hade man lyckats få bort 650kCal..


Sedan till simpsons så brände jag ut några DVD på den bärbara datorn för att se om de funkar å de verkar de göra kollar på den andra dvdn nu sedan blir de sängen när den är slut.. så natti natt på er.. kramar


tisdag

Så var tisdagen också över..

På jobbet var de som vanligt men vi fick reda på att de nya lönesystemet är klar fast våran chef kom aldrig ut å sa hur de skulle funka till oss så fick fråga de andra istället.. blev så att chefen skulle ge oss den lönen som han tycker att man är värd.. inte de bästa för mig eftersom han inte verkar tycka om mig så mycket klagar på att man gör mycket fel å att man är långsam.. medans alla i gruppen tycker tvärt om.. men han säger la bara så för att man inte ska få någon bra lön..


Sedan var de bara att åka hem å träna.. gick riktigt bra ända tills man hade gjort färdigt passet, för då brukar jag alltid köra 500m å ge allt man har så man verkligen tar ut sig innan man varvar ner.. men idag så blev de nog lite för mycket :P fick så jäkla ont i magen å i bröstet när jag körde de lyckades komma upp i 93% av max pulsen så de var la därför har aldrig varit så högt uppe innan.. men men klarade de 500m iaf.. å efter de körde jag 1500m nervarvning så kändes allt bättre igen :)

Å i kväll så har man pratat med Telia i en timme för att få dem att fixa min tv så den funkar å nu skulle de faktisk komma ut å kolla på kabeln å kanske dra om den :) får la se nästa vecka om de funkar bra igen..


Men nu är de färdig bloggat för idag natti natt på er.. kramar


måndag

Var precis på att krypa upp i sängen när jag kom på att man inte hade bloggat något :P de får man ju inte glömma..

Men har la inte hänt så mycket idag jobbat till halv 4 å sedan var de hem å träna i en timme som de brukar vara på måndagar..  efter de så blev de att ta en macka å kolla lite på tv  1 time simpsons :P

Å nu är de la dags att sova när man har lagt in de nya filmerna på datorn.. så natti natt på er kramar


slutet på veckan

Får man ta å blogg lite om vad som hände i helgen då :P

På lördagen så var jag med min syster å Martin å Skövde för att fixa en present till Vilma.. blev lite kläder från cubus.. efter de så åkte vi hem till Ida å Maritn å gjorde lite mat och kollade på en film innan man skulle kolla på ettan å eurovision song contest.. hämtade Hanna för att hon också skulle vara med på kolla på de å äta lite glass med oss.. var ju inta allt för spännande efter att man sett några röstningar var ju rätt så avgjort direkt att Norge skulle vinna..

Å idag så gick man upp å hade de sista träningspass för veckan sedan när man var klar så fick man i sig lite frulle vid 12 tiden kanske lite sent för frukost men men så blev de.. sedan vid 2 tiden så kom Ida å Martin å hämtade mig för att vi skulle till Alingsås å fira Vilma på 1 års dagen.. blev tårta å kakor där som man inte skulle är ju :P

Å vid halv å tiden eller något sådant så var man hemma igen å fixa lite mat till jobbet innan man satte sig här.. men snart blir de nog sängen för mig är lite trött..

Så natti natt på er å ha en skön natt.. kramar


fredag

Var på väg att inte orka blogga idag men blev de iaf..

Dagen började väldigt kallt å man fick skrapa rutorna igen, ska de inte vara vår med massa värme nu eller.. men men man klarar la sig kom ju till jobbet som tur var..

Var lite segt att jobba idag å fick la inte gjort lika mycket som igår.. men blev iaf klar med dagens arbete.. fick lite info från chefen också att av de 20 tjänstemännen som skulle bli varslade så var de bara 12 som fick gå å de andra fick andra jobb inom ascom.. å precis innan man skulle gå hem så kom det ett mejl att de var möte för alla arbetare den 25 som ingen vet vad de handlar om.. kanske är att de blir att de varslar 8 arbetare isf tjänstemän.. med detta mejlet så gav vi alla i min grupp upp tidigt idag å flexade ut vid halv tre..


Sedan åkte man in till Lidköping för att klippa sig som verkligen behövdes.. hade blivit riktigt långhårig :P och så pratade jag med Hanna ett tag när man var där inne å tog å handlade lite mat..

De jag å Hanna kom fram till kanske man inte ska skriva här men skriver de lite kort iaf.. eftersom vi båda har mycket att tänka på nu å har de jobbigt så sa vi att de kanske är bättre att vara vänner ett tag å se hur de blir längre fram när vi båda känner oss lite bättre..

Å när jag kom hem där ifrån så hade jag tänkt att träna men kände att de blev för sent att köra ett hårt pass så de får bli i helgen i stället..

Men natti natt på er dags för mig att sova kramar


en dag kvar sedan helg

Å så var torsdagen över jobbade ända till kvart över 4 idag så nu fick man verkligen plus i flexen.. å när man kom hem så var de bara att börja träna är ju ett långt pass på torsdagarna vilket gör att man sitter å ror i 90min men så får man ju bort 750 kCal å kommer 1,7mil :P

Ni verkar lite nyfikan på vilka som har fått gå, men de vet vi inte riktigt än bara att de är tjänstemän fast de får ju inte sparken utan blir erbjuden nya tjänster å om de tackar jag så får ju den som har den tjänsten gå istället för dem så när de har bestämt sig får vi la se hur de blir.. mer vet jag inte..

Å en sak till kommer ju inte komma ner till nada men om man gör de finns de la alltid ben å skin att ta tag i :P

Nepp nu har jag inget mer kul att säga än natti natt å kramar


vanlig onsdag

Halva veckan har gått :) å dagen på jobbet gick rätt så snabbt..

Å sedan var de bara hem å träna i en timme å fick bort 650kCal å rodde 1,5mil.. sedan kollade jag också hur mycket fett man hade på kroppen just nu har man 13% vilket jag tycker är för mycket även att de kanske ligger bra enligt måtten..  så för lite väger jag inte så de är ingen fara med min kropp å sjuk kommer jag nog inte at bli.. å Linda nada fet kommer de nog aldrig bli så de behöver du inte oro dig över :P

Är la de som har hänt idag sitter å lägger in filmer men efter de så blir de nog sängen så natti natt på er.. kram


kall morgon

var riktigt kallt att gå till bilen i morse var ju minusgrader igen :( å man var tvungen att skrapa rutorna igen..
Idag har jobbet nästan varit roligt.. har fått lära mig lite nya saker å så har de varit oroligt för cheferna å de sista så var de dålig stämningen när de hade fått reda på vilka som får gå om en månad :P jobbade faktiskt ända till kvart i 4 idag så får 30min plus på flexen..

När jag kom hem så blev de träning ett lite hårdare pass på tisdagarna så de blir bara 40 min rodd kom typ 1,2mil.. fick bort 600 kCal

Efter de så har man inte gjort så mycket mer än att tagit en dusch å rakat sig lite..


Jag vet att man hade för lite fett förut men vill verkligen få bort mer som mins hade jag 6% å fick en kick av att ha så lite å ville ner mer.. de fick mig att må bra å jag har ju sagt att jag ska göra de som jag mår bra av ju :P men vi får la se hur mycket man kommer ner till..

Men nu har jag inget mer att skriva så de blir natti natt på er :) kramar


måndag igen

Vad har hänt idag då.. de är la inte så mycket mer än att jobbat å sedan hem för att träna blev en timme i roddmaskinen.. rodde 1.3 mil i rätt så lugnt tempo..

När jag hade duschat av mig å sprang omkring å tog på mig kläder så knakade det på dörren, var Hanna som hade hittat hit en stund medans hennes pappa kolla på fotboll.. men nu har hon åkt igen å de blev dags för mig att skriva här innan man ska upp i sängen..

Men förs så ska man bara svara lite snabbt på alla kommentarer man har fått under dagen.. de hade jag verkligen inte väntat mig


Postat av: Linda

Herregud matte man ser ju rev benen på dig där ju.. =oS. Inte snyggt alls..jätte bening..

Vännen så de är nog snarare dags för dig o sluta träna så hårt o börja äta mer sötsaker..

Svar:

Ja de är de jag gillar på den bilden de betyder ju att man inte har så mycket fett där.. men kan säga dig att man nog inte ser ut så just nu pga att man redan har ätit en massa sötsaker :P

La till ditt namn också eftersom de inte verkar vilja att du gör de själv :P


Postat av:

I mina ögon blir du finare för var dag som går <3

Svar:

Ja den planen jag har lagt upp nu så hoppas jag att man blir de :)


Postat av: Berney

Nu blir det till att passa upp för stockholmsbruden som snart anländer till Vara;)
Då blir det inte lätt, farligt för er upptagna killar när en het stockholmsbrud i kortkort dyker ner i landet;)

Svar:

Tänk om de är kalt å regnar då blir de ju inget kortkort så då behöver de ju inte bli farligt :P


Postat av:

hårig och lönnfet
sluta dra in magen och posa som att du vore 14.

Svar:

Först vill jag bara säga att jag inte tvingat dig att kolla på bilder på mig.. Sedan skiter jag faktiskt i vad du tycker även att jag inte är nöjd med min kropp.. Å så fet är den inte på den bilden var å mätte mig å enligt den underökningen så hade man för lite fett å någon mage drar jag inte in heller.. hade jag gjort de så hade man verkligen ett revbenen.. men man kanske ska lägga upp mer sådana bilder för att reta dig..


Postat av: H

Om du ska vara så elak och komma med en sådan idiotisk kommentar så kan du väl iaf säga vem du är och stå för det du säger.

Matte, som du kanske har märkt vid det här laget så finns det många elaka människor här i livet och dom ska du fullständigt skita i, dom finns bara till för att göra livet förjävligt för andra genom att trycka ner dom för att själva kunna liite bättre. Stå för det du tycker och känner och var ärlig så kommer du komma mycket längre än de människorna.

Svar:

Med mitt nya upplägg på träningen så har jag också bestämt att göra mer som jag själv tycker å känner.. å inte bara göra saker för att andra tycker man ska göra de..


Postat av: Linda

Fattar inte varför mitt namn aldrig kommer med :oS, de e i alla fall jag som skrev de översta inlägget o du vet matte att de e inte för att såra utan för jag är rädd om dig

Krram/ Din sanna vän..

Svar:

De är lugnt jag fixade det ;) ne de vet jag att du är.. är faktiskt jätte glad för att man har dig..

Kramar till dig med/ din sanna vän tillbaka :)



Postat av: H

Syftade iofs inte på dig utan på den som skrivit över mig.. :)

Postat av: Linda

H =)

Ne jag misstänkte de va den över dig men jag ville ju endå bekänna färg

Svar:

 Har inte så mycket svar till detta men de är kul att ni kan skriva vänligt till varandra :)


Postat av:

ohallalaaa, busvissling;)

Svar:

de är första gången man har fått några busvisslingar :P kul att få även att man tar de väldigt ironiskt.. komplimanger är inget jag tar åt mig :P


å de var alla så nu är de dags att säga natti natt å släcka ner för dagen.. kramar på er


slut på veckan

Har varit lite upptagen igen så har inte hunnit att blogga så får göra de nu.. men de har la varit som alla andra dagar med träning å jobb.. sedan har de blivit träning lördag å söndag oxå så kom upp i 4 pass denna veckan å nästa vecka så måste de bli 5 pass iaf..


Å igår så blev de att man var lite å syster oxå där de blev mat å en fika.. för att sedan gå hem och laga mat för jobbet i veckan, blev köttfärssås och så ungsstektfalukorv.. tog hela kvällen att göra de..

Å idag så har man varit i Fåglum å firat morsan hela dagen med familjen å så kom Zandra å Jonas.. så de blev en massa fika å tårta och mat.. och så hade jag med mig min dator å kollade lite på några bilder jag hade på den.. vilket fick mig att må lite dåligt




Denna bilden fick mig att inte gilla hur jag lever nu har skippat en massa träning å en massa kakor å annat dåligt.. tycker inte riktigt om mig på den bilden heller men bättre än hur jag ser ut nu.. så nu närjag kom hem å tränade funderade jag lite på den å kom fram till att de är slut med alla kakor å godis nu å så ska jag dra upp med träningen igen så man kan komma tillbaka till så man ser ut å bilden å lite bättre.. så nu ska jag köpa lite mer träningsredskap från skövde.. antingen om jag åker dit eller on jag beställer de så de kör hem de får la se hur de blir..


Men nu ska jag sova så nästa vecka börjar å man kan börja träna :P

Natti natt å kramar


bara en dag av jobb kvar

Fortfarande en massa sjuka på jobbet vilket gör att man måste jobba hårdare.. tyvärr så har jag haft huvudvärk i några dagar nu vilket är jobbigt att ha när man har en massa att göra..

Men jag känner mig lite duktig över mig själv idag har börjat träna igen.. var lite jobbigt med sprängande huvudvärk som inte blev bättre.. men jag känner mig så bra när jag blir klar så de är värt de :)

Har också försökt att få tag på min granne för ska kolla om de är hennes elstängsel som gör så att jag får störningar på min tv men hon verkar aldrig vara hemma :( får försöka i morgon igen..

En annan roligt lite sak som ände idag var att man fick reda på hur en köttbit känner sig när men lägger ner den i en het stekpanna, råkade köra ner fingret i den när jag skulle steka ägg.. i början kändes de nästan inget för att sedan gå över till en otroligt stark smärta.. ungefär som när jag stod å skallade ägg en annan gång å jag tog bort de andra äggen med kokande vatten från spisen för att ställa dem under kranen å kyla ner dem.. men när jag hade skalat färdigt ägget å skulle ta ett av dem så stack jag bara ner handen å kände att de gjorde så jävla ont.. hade inte kylt ner dem utan bara hällt på kokhett vatten från kranen i de redan varma vattnet.. vilken röd hand man fick den gången :P är nog inte meningen att man ska göra ägg på något sätt :P

Men nu ska jag nog lägga mig för att se om de kan få bort min huvudvärk.. natti natt på er kramar


halva veckan

Ska man ta igen lite blogg igen :P

Men de har la inte varit så mycket mer än att man har jobbat på som vanligt.. idag så var bara 50% av gruppen på jobbet å resten var sjuka.. fast vi är ju bara 6 st så de var bara 3 borta..

I måndags så var jag inne i Lidköping lite å snackade med Hanna å skaffade en nätverkskabel sedan var de bara att åka hem å sova..

Å igår så var min syster i Martin här så de blev lite fika å så skulle vi efterdra mina bultar på bilen så man inte tappar däcken.. ska sätta mig någon gång å kolla vad jag behöver köpa till den å vad de kommer kosta så man kanske kan ta ett lån å göra allt med den.. kommer nog bli några tusen med lite nya dämpare runt om å lite trimning av motorn.. blir de för dyrt kan de hända att man funderar på att sälja den å köpa en annan bil..

Kommer inte på så mycket mer att säga nu faktiskt mer än att de måste bli träning i morgon känner jag var ett tag sedan nu :(

Men natti natt på er snart är de dags att gå till sängs.. kramar


ett tag sedan

Vet att jag inte har skrivit på ett tag.. men har inte haft riktigt med tid å så har jag inte velat..

Men de har la mest varit jobb som vanligt å lite träning.. blev bara träning på måndagen för på tisdagen så bröt förkylningen ut ingen som jag har haft ett bra tag nu.. men de var tur att de bara var 4 dagar att jobba så då vara de bara tre dagar av plåga med piller för att må bra så man orkade jobba..

Sedan på valborg så gjorde jag nog inte så mycket inte vad jag kommer ihåg iaf mer än att vara med Hanna å försökte kolla på humorgalan men eftersom min digital-tv inte funkar så bra gav vi upp.. å nu kom jag på vi kollade ju på filmen big fish i sägen.. första filmen vi men har kollat på i sängen här.. vi har hos min syster i Alingsås på dagen oxå kom jag på och grillade lite på dagen

Igår så var vi inte i skara å handlade lite och skulle kolla på en takfläkt.. men hittade ingen fast vi hittade grejer till tacos så de blev de istället hos mig med min syster.. å efter de kollade vi på en film å tog lite efterrätt innan de var dags för dem att åka hem å för mig å Hanna att sova..

Sedan mina tankar kommer jag inte att skriva om just nu eftersom de är väldigt röriga å vet inga svar på de jag tänker så de kommer jag inte skriva om innan jag vet svaret..

Men nu har jag iaf fått bloggat lite igen å har la svarat på den kommentaren jag fick idag om hur de var med mig..  nu ska jag äta frukost å hoppas på att min förkylning går över snart så man kan träna på måndag igen..

Ha de bra allihopa kramar


RSS 2.0