30/9 sista dagen på manpower :)

nu är man ingen manpower längre tror jag inte iaf :P har inte skrivit på något nytt kontrakt än får la se vad som händer i morgon

men vad har man nu gjort hela denna dagen..
ja du det är inte så mycket faktiskt gick upp 9 å fixade lite frulle (det är ganska sent för att vara mig) när man var mätt å glad så fixade jag in några filmer på datorn som börjar bli lite full nu... var la färdig vid 11 tiden med det och då gick jag ut å gick en runda, blev ingen träning idag eftersom man nog inte är riktig frisk.. även att de var nära så kunde jag hålla mig, brukar inte kunna göra det även att man har 40 graders feber fast efter träningen då så brukar man må riktigt skit.. så nu ska jag försöka hålla mig ifrån träningen tills man är helt frisk.. medans jag var ute å gick så ringde dhl till mig å ville ha vägbeskrivning hem till mig får la se i morgon när de kommer om man beskrev vägen bra :P

sedan blev det lite kycklinggryta innan man åkte iväg till jobbet, där det inte hände något speciellt var bara att jobba på (fick faktiskt lagat 40kort idag är lite stolt :P) jo lite roliga saker hände när jag skulle limma fast en förstärkningsplatta som sitter på korten över knappsatserna så råkade jag limma ihop mina fingrar oxå det var lite kul :P fick ta skalpellen å skära isär dom så nu är de fria igen :P

något mer är la det inte som har hänt som jag kan komma på nu så natti natt på er ska nog ta å sova nu
å kyssar till Hanna du är verkligen den jag älskar


29/9 måndag igen

vaknade upp hos min älskade Hanna tyvärr så var man ju tvungen att åka hem eftersom man skulle jobba idag :(
men men man måste göra det ibland..
när man hade kommit hem från Hanna så var det till att börja träna lite eftersom det var några dagar sedan man gjorde det.. sedan var det dax att gå ut å gå en sväng oxå men den blev inte så lång eftersom man skulle hinna att äta lite innan jobbet å fixa mat att ha med sig..
när man väll var på jobbet så kände man att de var lite dumt att träna är nog inte riktigt frisk än så det var lite halvjobbigt att jobba men det gick bra iaf..

men nu har jag iaf skaffat hus med Hanna hoppas bara man kan komma på något sätt så att hon kan komma in till Lidköping så hon kan bo med mig..
har varit väldigt mycket tankar på hur man ska fixa till huset och hur glad man är över att få vara tillsammans med Hanna vi passar verkligen ihop å vill verkligen flytta ihop med henne så snart som det går..

men nu är det dax att krypa ner i min kalla säng

natti natt på er


28/9 en söndag med massa mat

vaknade å gick upp vid 12 idag eller något sådant, jag å Hanna hade bestämt att vi skulle äta frulle ute idag.. fast som vi märkte när vi åkte runt i Lidköping så fanns set inget ställe öppet där man kunde äta frulle så det blev att vi åkte till affären å köpte lite mat istället och åt hemma hos Hanna istället..

när man hade fåt i sig lite så ringde Martin å kollade när vi skulle komma ( skulle dit å kolla på ett alternativt slut på "I am legend" å fixa lite mat) det blev att vi möte den på hjärtgrens eller vad de heter eftersom de behövde handla lite innan vi åkte hem till dem...

när vi kom hem dit började vi fixa någon slaggs kycklingpaj å efterrätt ( en sådan där färdig smulpaj som man bara häller upp i form, dom är riktigt goda)

efter att man har fått i sig lite mat så var klockan lite för mycket för att kolla på transformers ( blev inte "i am legend" eftersom de inte hade hämtat filmen så det får bli en annan gång) så vi valde att kolla på taxi den engelska versionen.. till den filmen blev de kaffe å bärpaj (JÄTTE gott :) )

å nu känner man att det har kanske blivit lite mycket mat idag, känns som man inte har gjort något annat än att ätigt :P
men men det är ju söndag så man får ju unna sig lite gott då ju.. så i morgon blir det att träna riktigt hårt så man får bort de man har ätigt :)

å nu kommer det nog inte hända så mycket mer än att man ska sova om en stund

så natti natt på er å hoppas ni har haft en bra helg för de har jag

PS har nog skaffat hus :P kommer men info om de när det är riktigt säkert :)


27/9 trevlig lördag

sitter man här igen lite sent kanske men det är ju helg :P
kom upp lite sent idag, vid 12 tiden så kom man ur sängen men det kan ju vara för att man har en jätte mysig tjej bredvid sig.. efter att man hade fått i sig lite frulle så åkte vi till min syster för att kolla på de stället där de bodde innan de flyttade kan hända att man flyttar dit :)
när vi kom dit blev det lite fika å kollade lite på tv innan vi åkte å kollade på huset är ett lite men mysigt hus.. lite att göra innan man flyttar dit..
sedan åkte vi till Hannas föräldrar där de bjöd på mat (potatisgratäng å kyckling jätte gott)

sedan var de tillbaka till hennes brors lägenhet för att fixa till sig lite innan Hannas kompisar kom hit för att umgås lite..
efter att de hade åkt hem satt jag å Hanna å kollade lite på möbler.. fast nu har vi gett upp de å ska sova istället, får kolla på de mer i morgon

natti natt på er


26/9 lite sent :P

detta inlägg kommer egentligen lite sent men det kommer ju in iaf :P

dagen började men att man gick upp 5 å tog något att äta innan man skulle till jobbet å första gången i denna veckan så var det inte dimma så man såg vägen :)

när man var framme på jobbet å varit där en timme så kom min chef från ascom å sa att han ville ha ett möte med mig i en halvtimme i slutet av dagen.. tyckte de var lite taskigt av honom att säga så för då gick man hela dagen å undrade på vad det var han ville.. hade nästan räknat ut vad det var men man var ju inte säker..
men som tur var hade man mycket att göra eftersom båda skiften var där idag.. finns verkligen massa att göra å de ville att man skulle jobba i morgon oxå, men man är ju lite upptagen är ju i Lidköping nu ju :)
men åter till chefen 10 min innan man slutade så kom han å ville ha mötet och då fick man äntligen reda på vad det var han ville.. han erbjöd mig fast jobb på ascom istället för manpower som man tackade ja till.. tråkigt bara att man kanske får lite mindre i lön eftersom man får grundlönen men men får la se hur det blir.. på tisdag är det min sista dag som manpower iaf :)

sedan när man kom hem så blev det att träna lite innan man gjorde sig i ordning för att åka till min älskade Hanna (som fortfarande min syster Johanna inte har träffat :P haha)

å nu är man här i hennes brors lägenhet eftersom vi ska vara kattvakt medans han är i gbg under helgen.. har inte blivit så mycket gjort men än att vi har handlat mat å kollat lite på film.. å nu är det nog dax att sova så man kommer upp någon gång i morgon

sov så gott allihopa


25/9 LÖN :)

Så missade man att blogga igår men det beror på att jag inte var hemma mer än när jag kom hem från jobbet å tränade.. men vi tar dagen från början
började med att man var trött på jobbet som vanligt, har varit de hela veckan.. sedan blev det att åka hem å träna lite som gick rätt så bra så jag tror att man börjar bli lite frisk igen :)
efter det var de bara att fixa maten man skulle ha idag eftersom man skulle sova hos Hanna i Lidköping och åka till jobbet direkt där ifrån.. var nog uppe hos min älskade vid 6 tiden eller något..  det är alltid lika trevlig att träffa henne hon har verkligen tagit mitt hjärta :D vi gjorde inte så mycket mer än att kolla lite på tv.. men man behöver inte göra mer när man är med henne man har ända jätte trevligt..

vad som har nät idag var att man åkte från Lidköping 04:45 gick faktiskt bara upp 5 min tidigare än vad jag gör när jag går upp här.. när man kom till jobbet så blev det en kopp kaffe innan man började så man vaknade till lite.. å det funkade faktiskt var inte lika trött idag och var inte nära på att somna :P
när man kom hem så blev det att ta det lite lugnt innan man tränade lite sedan var man ute å gick en sväng, medans man var ute så lyckades man fixa ett köksbor å stolar :p min syster skulle köpa nytt så jag fick köpa de för 200kr.. 
å nu sitter man här framför datorn å kollar lite på tv.. men kanske ska fixa min mat tills i morgon istället å ta och sova sedan så man orkar jobba i morgon

natti natt på er ;)
å kyssar till Hanna


23/9 en rätt tråkig dag

har varit en rätt tråkigt dag gick upp 5 för att åka till jobbet var lika trött som jag har varit varje dag på jobbet den senaste tiden.. måste verkligen sova lite mer så idag måste de bli tidigare än 22..
på jobbet finns det massa att göra å de är extra jobbigt när man håller på att somna :P fast vid 12 tiden så vaknade jag till 2 timmar innan man slutar :p

när man kom hem så tog man det lite lugnt innan det var dax att träna lite. tror jag fortfarande är lite sjuk eftersom det var jätte jobbigt att komma upp i puls får se om man klara det i morgon när det är ett hårdare pass

har kollat lite på roddmaskinre idag oxå, hittade en som det nog blir att man köper när man har fyllt år så det blir ännu bättre träning.. just nu så får man ju bara stor ben när man antingen springer eller cyklar..

sedan har jag varit ute å gått lite oxå kollade hur många sten man tog kom upp i 15000steg under min tur..

å nu har jag läst lite andra kompisars bloggar.. hade lite å ta igen har inte tagit mig tid att läsa de på ett tag så det tog ett tag..

men nu är det dax att fixa i ordning mat tills i morgon å sedan försöka sova

ha det gött så länge


22/9 trött och ensam

har varit en lite jobbig början på dagen på jobbet eftersom det blev lite sent igår fast det var de värt för att få vara med min tjej som föjde med mig hem..
finns nog inte så mycket att berätta om dagen mer än att man jobbat å nästan somnat och att  man har längtat hem hela dagen eftersom Hanna har varit här och väntat på mig..
och tillslut så var kl 2 å man fick åka hem till min älskade Hanna..
när man kom hem hit så satt hon på sängen såg så vacker ut som hon alltid brukar vara.. blev bara så glad av att se henne igen så ag bara satta mig i sängen å kollade på henne och fick inte fram ett ord, satt bara där med ett leende och var allmänt lycklig.. har aldrig känt så innan speciellt att man blev helt mållös när man träffar någon man tycker om..
men det är något speciellt med Hanna det känns bara så rätt och så kan man verkligen vara den man är och inte behöver spela någon annan..

kanske är ett lite osammanhängde inlägg så det kanske är bra att sluta med det här och få några timmars sämn istället :P får fortsätta på det i morgon :)

Vill bara säga att jag är riktigt lycklig just nu :)

ha det bra allihopa


21/9 lycklig :)

nu är det dax att skriva lite vad som har hänt i helgen :)

har varit en super bra helg eftersom jag mest har varit med Hanna å bara har haft det trevlig..
helgen började med att man hade en ledig fredag med lite tränig och sedan åkta man till sin syster och hämtade min bil som har varit i skara på toning.. såhär blev det:
 

var hos min syster och kollade på lite film innan man skulle åka in till Lidköping för att träffa Hanna som hade haft tjej kväll.. när de väll hade festat klart hämtade man upp henne å 3 kompisar.. två av dom släppte vi av på vägen till för att sedan åka till hennes tredje kompis och sova där på den hårdaste sängen man har sovit på någon gång :P man kunde lika gärna ah sovit på golvet haha.. men men man fick lite sömn iaf
på lördagen medan Hanna var hemma å duschad höll jag Martin sällskap (min syster kille) medans Ida(syster) och morsan gick någon typ av tjejgoing i Lidköping..
när Hanna äntligen var färdig åkte man och hem till henne där vi kollade lite på tv innan vi kom på att vi var hungriga..
blev att vi lyxade till det och åt kina mat..
sedan åkte vi hem hit för att kolla på saw filmerna som kanske inte blev så mycket kollat på innan vi gick å la oss..
blev lite prat innan vi la oss om lite allt möjligt och så kom det upp hur man viste om man var ett par eller inte :P
å de som gjorde mig jätte lycklig var att vi kom fram till att vi var de :D så nu har jag någon att kalla älskling och för en gång skull känns det rätt :D är jätte glad över det..
alla andra gånger har jag känt mig lite som JD i scrubs när han får eliot.. precis när man vet ett man har blivit ett par så blir man osäker på om man verkligen vill vara det..
men inte denna gånge nu känns det bara så rätt vi har så mycket gemensam.. älskar henne så mycket :D

å vad har vi hittar på idag ja du det är nog inte så mycket egentligen bara haft det JÄTTE trevligt :D
vi har å träffade hennes familj och sedan kollar på filmen "en natt på museet" sedan skulle jag åka hem själv igen :( men som tur var blev det inte riktigt så fick med mig min tjej hem hit så nu sitter honhär bredvid mig å ser bara allmänt snygg ut ;) 

fast man kanske ska ta å sova nu eftersom det är jobb i morgon å då ska man upp 5 :( inte kul alls

men ha det gött å hoppas ni har haft den trevlig helg ni med :)

föresten tråkigt Johanna att du inte kom tidigare så du inte fick träffa henne som din syster fick :P haha nu är du allt riktigt nyfiken va..


upptagen

hejsan alla kommer kanske dröja lite innan det kommer in ett nytt inläg eftersom jag är med Hanna nu :D
så jag får skriva efter att man har kört hem henne.. tråkigt nog så måste man ju göra det någon gång :(

ha det bra allihopa å kommer det kanske ett inlägg på vad som har hänt i helgen på söndagkvällen

18/9 Fortsättning

tja nu kommer det upp lite mer vad som har hänt medans man inte har bloggat

kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev om sist så börjar med vad man gjorde i helgen
började med att jobba några timmar på lördagen sedan tror jag att jag var med hela familjen och åt middag..
vilket bra minne man har när man inte kommer ihåg vad man gjorde för några dagar sedan :P

sedan var det söndagen som var en jätte bra dag :) började med att fixa på lite nya delar på bilen å vänta på att få åka in till Lidköping.. skulle äntligen träffa den tjejen jag har sms:at med massor under den senaste tiden.. tyvärr var hon lite upptagen under dagen.. men vid 7 tiden fick jag sms att man fick komma :) så då tog jag bubblan som jag skulle låna eftersom min bil skulle in till skara..
när man kom in och parkerade och gick ur bilen så fick man se henne.. å det första man la märket till var hur snygg hon var.. detta var faktiskt den första riktiga dejten man har gått på.. blev bio filmen "wanted" sedan skulle vi ta något att äta men det är inte så mycket öppet i Lidköping vid den tiden på en söndag.. så det blev att vi åkte hem till mig å kolla på film istället och pratade.. kan säga att det klickade rätt så bra hade jätte mysigt att kolla på film med henne å prata.. det höll på ända till 5 tiden när vi bestämde att vi behövde sova lite.. fick några timmars sömn innan jag var tvungen att köra tillbaka henna och sedan åka till jobbet.. det var den tråkigaste resan till jobbet man har haft.. ville vara med henne mer..

 sedan har de andra dagarna fram till nu mest varit jobb och varit ute å gått.. har ju inte blivit någon träning eftersom jag har varit lite sjuk och ville ju inte bli så sjuk så jag inte kunde träffa Hanna till helgen.. och som tur är så är jag rätt frisk nu och tränade faktiskt lite innan jobbet idag..

idag kom min chef från manpower och ville prata lite med mig.. Shit vad pulsen gick upp när han sa det.. Fast det han hade å säga var inte farligt alls.. han hade blivigt bed av min chef på ascom att berömma mig för att jobba snabbt å ha bra kvalitet på de jag har lagat.. så Anders på manpower var riktigt nöjd med mig.. han sa att de på ascom aldrig hade pratat så bra om någon innan vilket var väldigt positiv att höra :)

men nu får det vara nog, får se till att inte hålla upp med skrivande så det inte blir så mycket på en gång..

men i morgon blir det att åka till min syster och hämta min bil och förhoppningsvis åka till Hanna efter det saknar henne massor..

så det kan ju hända att man inte är vid någon dator så bloggen blir lite lidande men det är de verkligen värt för att få träffa henne igen :)

ha det bra allihopa
Å puss till Hanna


18/9 ny bil :)

skaffat ny bil tröttnade på den andra å ville vara lite mer femenin så det blev denna


fast det är ju inte riktigt min bil :P är min systers, kör den eftersom min är i skara å får ny framruta och lite toning..

vet att de har varit lite tunt mde inlägg på ett tag vet inte riktigt varför men nu får man börja på igen..
kan vara för jag inte har varit hemma så mycket och att man har varit lite sjuk och för en gångs skull har jag hoppas över träningen för att man var det..

men hinner ine skriva så mycket mer nu sla till jobbet men kommer att bli ett inlägg efter 23 när jag kommer hem..
så då kommer det upp vad somhar hänt här hela veckan å helgen

ha det bra så länge :D

13/9 riktigt trött

idag var man uppe 5 och åkte iväg till jobbet efter 4 timmars sömn.. skulle behövt mer för jag börjar bli riktigt trött på dagarna nu.. tror inte att de håller i längden att bara sova 5 timmar per dag.. men men får sova mer när man har tid till de :P

åter till jobbet, det gick faktiskt rätt bra att jobba fick gjort 30 kort som man brukar hinna med på en vanlig dag å nu jobbade jag bara 6 timmar.. så nu kan jag vara lite nöjd med mig själv :)

sedan när man kom hem så blev det att man tränade eftersom jag inte han med det igår, kände inte för att göra de vid 23 när jag kom hem :P
å nu har jag varit ute å gått en sväng, det har blivit riktigt kallt  ute nu ju nästa så man behöver vantar :P

nu väntar man bara på att systrarna ska komma å förstöra lugnet :P med 2 hundar 2 bebisar å en blond stora syster :P

här kommer en bild på hur arbetet blev igår

min bil med ny ljusramp


12/9 fullt upp hela dagen

idag har det varit fullt upp hela dagen jobbat från 6 till 3 sedan åkte man direkt till min syster i skallmeja där hennes sambo skulle hjälpa mig att fixa lite med bilen eftersom de har en bra verkstad att vara i.. var där ända till 22 sedan var det bara att åka hem å duscha å lägga sig i sängen :P

det var mycker vi hade tänkt att hinna med men tiden tog tyvär slut å vi han bara montera på min nya ljusramp på bilen så nu ser den lite snyggare ut framifrån..
men det blir nog att åka upp i helgen igen för att få fast sidoskjolaran riktigt och de nya innerskärmarna fram

har märkt att jag har blivit väldigt trött edn sista tiden å kanske ska börja lungna ner mig lite
5 veckor av 6dagars arbets vecka och 3 timmar tränign kombinerat med bara 5 timmars sömn per dag gör så att man blir lite slite har jag märkt..
men ändå så ska jag upp å jobba i morgon, hade gärna velat ligga kvar i sänge och sova men det blir till att försöka komma upp vid 5 som vanligt så det kanske är dax att sova nu

ha det bra å sov så gott :)
kanske kommer upp en bild på hur bilen blev i morgon

11/9 nästan glömd dag

höll på att glöma att skriva något här idag :P
hur skulle de vara :P haha

har hänt idag då.. jo man har jobbat å nästan somnat på jobbet men som tur var har man kompisar som väcker en :)
hände la inte så mycket på jobbat att berätta om mer än att de hade flyttat den bänken jag sitter vid..
jo mekonomen ringde oxå ju å sa att mina delar hade kommit så i morogn blir det att åka till skara å fixa på dem på bilen

när man kom hem så var det träning som vanligt blev filmen aeon flux idag en rätt så bra film å perfekt till mitt pass idag tog precis slut när jag hade tränat färdigt :P
sedan tog jag min vanliga promedad efter det var riktigt skönt ute

å nu har jag bara slappat å kanske ska ta å sova eftersom man ska upp 5 igen :P

ha det så bra

10/9 onsdag

ja du vad ska man skriva om idag har inte hänt så mycket mer än att jobbat å tränat å varit ute å gått en runda...
men nu har ju iaf halva veckan gått å det är ju bra så det snart är helg :)

har inte så mycket mer att skriva om just nu så det blir la att man sätter sig å kollar lite på tv innan man ska fixa lite mat tills i morgon..

hoppas det händer mer i morgon så man har något att skriva om

ha det så bra så länge 

9/9 en vanlig tisdag

idag har de inte hänt så mycket mer än att man har jobbat å så ringde skara glasmästeri och sa att jag fick flytta fram min toning till tisdag nästa veckan lite tråkigt men men..
sedan hände det inte något mer kul på jobbet.. bara sitta å reparera kort..

när man kom hem så var det dax att träna efter en lite lugnande paus efter jobbet..
sedan var jag ute å gick min vanliga runda å vid 7 tiden var jag klar med allt..
 
har inte kommit upp så många tankar på sista tiden men det är för att det är rätt så lugnt men den vilket är väldigt skönt :)

börjar till och med börja tycka om min kropp tog lite bilder på den innan träningen

så här ser den ut kanske inte någon model men jag börjar ju bli nöjd med den iaf :P


så jag ser ut just nu min kropp

08/9 måndag igen

kunde denna dagen börjat dåligare.. var jätte trött å var tvungen att gå upp 5 för att komma till jobbet.. när man väl var där så satt man nästan och sov och om man gör de så kan det ju hända att man bränner sig på lödpennan. vilket jag gjorde flera gånger..

men den blev bättre hade möte med frits vd:n för ascom å han berättade att de gick bra för företag å att de hade tjänat många miljoner redan detta året å hur blir man tackad för att bra jobb.. jo man får en liten bit med smörgåstårta..
men man slapp ju jobba i 2 timmar å det är ju alltid skönt..

när man kom hem så tog man en tur på träningscykeln i en timme å sedan gick jag ut å gick en runda..
en väldigt välplanerad runda för när man kom in igen så började det ösregna och nu så håller de på att åska..

ha en fortsatt bra dag alla..


7/9 lugn dag

Idag har det varit en rätt så lugn dag har inte gjort så mycket..

Var ute å gick lite innan mina systrar skulle komma å då hörde Jonas å Zandra av sig och sa att de oxå skulle komma.. när man kommit en bit så ringde min ena syster å sa att de ville in eftersom de regnade så då var det bara att gå tillbaka :P
sedan 3 timmar senare kom min andra syster..
 
Vi gjorde inte så mycket mer än att bara prata och äta lite mat och så var vi ute å rastade hundarna lite

Å nu har alla åkt och man sitter här å kollar på hitch men kanske ska fixa mat tills i morgon å sedan sova eftersom man är RÄTT så trött :P

Hoppas ni har haft en bra helg å är redo för en ny vecka


6/9 ful fart hela dagen :P


Dagen börjad med att jobba i några timmar och sedan har jag åkt runt lite över allt..

Snackade lite med en kompis i gbg som fick mig på lite andra tankar hur jag mår.. hon fick mig att börja ta upp det med familjen oxå så man kan lösa mina tankar ännu mer..
kommer ju inte lösa sig bara för att jag skriver blogg men det är ju ett steg på väg i rätt riktning å nu har jag börjar på nästa steg prata med familjen..


Efter  jag kommit hem från gbg så var jag tvungen att gå ut å gå en sväng för att tänka lite.. men shit vad mörkt det var speciellt i skogen,  men det var ju lite mysigt oxå hörde bara fåglarna och lite prasslande i buskarna intill vägen jag försöket gå på.. men det var inte det lättaste när man inte ser den man fick känna sig fram .. vilket gjorde at t man gick ner i diket ett antal gånger :P men jag kom hem igen helskinnad iaf


Detta var de enda jag såg när jag var ute å gick :)
ute och går


5/9 en seg dag

Tänkte börja med att säga att det inte blev någon uppföljning på dagen igår efter jobbet med det gjorde inte så mycket för de var en helt vanlig torsdag.. Vilket betyder att ria försöker övertala en att beställa pizza :)

Idag har inte hänt så mycket mer faktiskt skaffade Spore igår och började testa det idag vilket lede till att man blev sittandes med de en bra stud.. Kunde inte mekonomen varit bättre på att få hem grejerna för då hade man ju fixat med bilen istället för att sitta vid datorn..

Men vid 8 tiden på kvällen så kände jag att jag var tvungen att ut å gå en sväng så gick en timme, bestämde mig oxå för att ta å träna lite efter de.. Så nu har man varit ute å gått, tränat å duschat och nu ligger man i sängen å skriver blogg..

Fast egentligen borde jag nog sova ska ju upp å jobba om ca 5 timmar :( kommer vara lite trött på jobbet i morgon tur att det inte är så många där på lördagarna :P

Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva så det är la lika bra att ge upp å försöka sova istället :)

ha det så bra alla å sov så gott


4/9 efter regn kommer solsken

Var lite trött idag så kom inte riktigt upp i tid men men har hunnit med allt som ska göras ändå.. tränade i 1 å 1/2 timme (är långt pass på torsdagar) kollade färdig på 300 den var la okay men inte som Edman sa att den var superbra.. kollade lite på "fox racing chainsmoke 2" en cykel film å nu är man så sugen på att hitta ett stor berg å bara köra full fart ner å hoppas på att de går bra.. tråkigt bara att det inte finns några här :(

Fick i mig lite fruktsallad innan jag gick ut å gick en sväng.. var fint väder när jag började men när man hade kommit halvägs så började det störtregna å det var inte precis varmt regn.. fast det slutade efter några min så räckte för att bli dynsur å svinkall.. men vad ska man göra det är bara att gå vidare..

Men som man säger efter regn kommer solsken så kom jag att tänka på att depressionen för denna gången är på väg över.. vet inte vad de kan bero på att de gick snabbare än vanligt man det kan vara för att jag har börjat prata om de å inte bara tränga in de så man egentligen bara mår ännu värre.. sedan kan det vara för att jag börjat tycka mer om hur jag ser ut och att magen snar är borta.. märkte att den hade blivit mindre idag när jag duschade efter träningen, naveln är inte lika djup som den har varit haha bra sätt att mäta de på eller :P 

Sedan tänkte jag oxå på att jag måste börja bygga upp min vänskapskrets igen, har ju bara stäng in mig i mig själv å blivit lite av en ensamvarg.. men det är de dax att ändra på nu.. Så är det någon som vill hitta på något är det bara att höra av sig :)

Har tänkt lite på hur jag har gjort innan för att dölja för alla hur jag har mått å till och med för mig själv.. har använt väldigt mycket ironi å skämtar bort allt för då ser det ju ut som om man har det bra.. och det lyckade ju också.. Har gått i 13 år utan att någon har vetat om de har nog till och med lurat mig själv på de visset.. men man kan ju inte göra så hela livet hade det fortsatt så kanske inte jag hade levt så länge till eftersom varje gång jag mådde dåligt så blev det bara värre å värre.. därför är det skönt att jag äntligen har bytit trenden och hoppas på att jag kommer att känna mig starkare å starkare istället

Nu är det dags att fixa matt innan jobbet kallar

Ha de bra allihopa


onsdag kväll

nu ligger man i sängen igen efter att ha jobbat å kollar på scrubs å spin city

kändes lite förjälvigt att åka till jobbet idag först för att man var lite försenad och så fixar de vägen så de är lite svårt att komma fram.. sedan hade jag lite att fundera över väntade på ett svar om an fick vara vän eller bortglömd.. men när jag väll var på jobbet så fanns det så mycket att göra så hade inte tid att tänka på något..

det var kanske bra för när man kom hem fick man ett glatt besked man var inte bortglömd utan var vän..

vad som har hänt mer idag har inte varit så mycket gick upp och tränade en timme, belv fimen "300" han inte se hela så får fortsätta på den i morgon.. men den verkar att vara bra förutom att det är lite mycket data animert i den..  å sedan var jag ute en sväng å gick

sedan var det dax att fixa mat och åka till jobbet.. man hinner verkligen inte göra så mycket när man jobbar sent

onsdag

detta började mer som en konentar till ett annat inlägg men lägger upp som en blogg istället..

till linda jag kan inte svara på om det hade spelat någon roll.. men jag har aldir sagt att jag inte vill ha vänskap tyckde du var en rolig person att vara med.. å de du har sag har jag tagit till mig men jag kan ju inte bara ändra mig över en natt.. om det har verkat som om jag har lagt skiten på dig så var det inte min mening bara så du vet..


å till jonas så är jag rätt så bra på att dölja hur jag mår tror inte ens att min familj vet om de.. men ni behöver inte ha dåligt samvete för att vi inte har träffats vett att tiden inte räcker till de man vill göra..

får se om bloggande kan se till så att man mår lite bättre så man får ur sig 13år av dåliga tankar

hinner inte skirva mer nu eftersom jag ska till jobbet bärjar ju tidigare på onsdagar.. men det kommer bli mer skirvet när jag kommer hem efter 23

ha det bra så länge


fortsättning på tisdagen

Satan detta har varit den jobbigaste dag på jobbet på länge.. rätt så stressigt å en jäkla huvudvärk.. sedan får man reda på att man en som man trodde brydde något om mig bara bluffade.. tycker hon kunde vara lite ärligare och säga till att hon inte vill prata med mig å inte ens vara vänner  utan bara sagt att hon har det rörigt å inte vet vad hon vill..

Undra hur mycket hon har menat av de hon har sagt å hur mycket som var lögner


Detta fick mig att tänka på filmen the butterfly effect.. tänker ofta att mitt liv är nästan lika dant och jag kan inte gå tillbaka i tiden å sånt.. men jag känner att vad jag än gör så förstör jag alltid för någon och att det hade varit bättre om man bara försvann.. då hade man ju inte förstört för någon mer..


Men då kommer folk säkert tycka att man är egoistisk för att man tar sitt liv, hatar verkligen människor som tycker så tycker det är dom som är det.. ska en person behöva leva hela sitt liv och må dåligt för att de runt omkring dem inte ska behöva de.. orkar inte prata mer om de just nu kanske kommer upp senare någon gång


Tisdag

Tja idag har det blivit som igår gick upp 8 å åt lite sedan träning å gick ut en sväng efter de.. idag blev det filmen Morgan Pålsson - världsreportern vet inte riktigt vad man ska tycka om den, den var lite rolig ibland men det var ju inte den bästa filmen man har sett.. nu blir det att fixa lite mat innan man ska åka till jobbet igen snar har halva arbetsveckan gått eller ja inte riktigt kanske eftersom det nog blir jobb på fredag å lördag också..


Har fått den del kommentarer på mina inlägg är alltid kul att få de.. men det är en sak som jag tänker på.. hon kasnek tar lite lilla upp när jag skriver de men det är bara mina tankar.. om man nu önskar att de finns mer personer som mig varför vill hon inte ha kontakt med mig längre då.. vet att hon kanske har det lite rörigt men om man önskar de varför tar man inte vara på de personerna som redan är de man önskar.. 

Nu måste jag fixa mat men det kommer nog mer tankar när jag kommer hem från jobbet känner att jag har lite ett tänka på nu

hoppas du inte tar illa upp för det är inget illa menat men det är bara mina tankar just nu å de kan ändras många gånger längre fram på dagen..

Ha det så bra så länge


Måndag igen

så var det måndag igen och sen vecka på jobbet så denna veckan blir nog inte mer än att jobba å träna. Brukar inte hinna med så mycket mer.. blev inne träning idag med, kollade få filmen "life" en rolig film med Eddie Murphy och Martin Lawrence fastnade i filmen så man inte tänkte på att man tränade.. blev inte så trött utav träningen så jag gick ut å gick i en timme efter oxå. Sedan var det bara att fixa lite mat och åka till jobbet.. och som vanligt så är det lite halv stretigt där eftersom det bara är jag som repparerar de korten jag håller på med..
å nu ligger jag i sängen å kollar på scrubs

har funderat på de som z skrev å jag vet egentligt att jag inte ska gå ner mer eftersom revbenen redan syns rätt så mycket och att man troligtvis bara blir fulare om man går ner mer.. men eftersom jag inte alltid har varit smal så ger det ju en kick av att de ny in köpta byxorna inte sitter uppe och att skärpet är för stort.. sedan har jag oxå en liten knasig ide i huvudet att ju smalare man blir ju mer folk kommer tycka om en.. men vill ju mest ha en tjej som tycker om mig för den jag är å inte hur jag ser ut.. träffar jag någon jag kan vara mig själv med så är jag nog en rätt så rolig person med mycket humor å tar inte så mycket på alvar.. men eftersom jag inte är ute å dricker å festar så mycket så kanske jag verkar vara en tråkigt person för det verkar som om an inte gör de så är man konstig..


RSS 2.0